Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Brabant Onderneemt Circulair

Brabant onderneemt circulair. Bouw mee!

In Brabant werkt VNO-NCW Brabant Zeeland samen met de BOM, de provincie Noord-Brabant en ABN Amro aan een versnellingsprogramma om ondernemers die circulair willen ondernemen, te ondersteunen. Dat doen we niet alleen, maar samen met vele partners.

Nieuwe kansen voor ondernemers
Een Brabantse circulaire economie is een economie die ondernemers nieuwe kansen biedt. Een economie zonder afval, waarin bedrijven grondstoffen en materialen beter en slimmer gebruiken. Waarin ze van gebruikte grondstoffen weer nieuwe producten maken. Een economie waarin bedrijven producten zó ontwerpen dat ze ook weer uit elkaar kunnen. Een economie waarin bedrijven worden belóónd voor producten die lang meegaan.

Dát is de circulaire economie. Dáár willen we naartoe.

Brabantse Circulaire Innovatie Top 20
Versnellen begint bij de ideeën en innovaties van ondernemers. Daarom vond op dinsdag 2 februari de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 plaats. Ondernemers met innovatieve projecten en producten, overheden en burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken konden zich hiervoor inschreven en wij gaven ze een podium. Zo laten we zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Noord-Brabant.

Met ‘de eerste echte circulaire keuken’ ging Chainable uit Gilze vandaag naar huis met zowel de jury- als de publieksprijs van de eerste editie van de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20. Zij winnen een bedrag van € 5000 en krijgen twee dagen begeleiding vanuit de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Lees hier meer over Brabant Onderneemt Circulair, de Top 20 en bekijk alle inzendingen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement