Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Jouw mening telt alleen als je hem geeft

Het is een goede zaak dat coronamaatregelen zijn verlengd, maar is het genoeg voor jou als ondernemer? Welke problemen ondervind jij door het coronavirus, de maatregelen en (on)mogelijkheden van de anderhalvemetereconomie? Laat het ons weten in slechts drie minuten, dan gaan wij er voor jou mee aan de slag.

Waar je het voor doet?

Jouw mening is cruciaal voor onze gezamenlijke regionale lobbykracht, maar telt pas mee als je hem geeft. Vul daarom deze enquête in. Naast een mening die telt, krijg je als één van de eersten de resultaten te zien.

 

Geef je mening

 

Regionale lobbykracht, ook landelijk

Jouw bijdrage dient direct als input voor keuzes van beleidsmakers. Wij praten mee op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Zo zitten we in beide provincies in de crisisteams en adviseren we veiligheidsregio’s en gemeentes. Via VNO-NCW krijgen we ook in Den-Haag onderwerpen op tafel. Hoe beter wij weten hoe groot de impact is voor ondernemers in Brabant en Zeeland, des te beter behartigen wij ook jouw individuele belangen als ondernemer op alle niveaus.

Dit is regionale lobbykracht zoals alleen een ondernemingsvereniging als de onze kan inzetten. Dus vul de enquête in. In slechts drie minuten help je jezelf én alle Brabantse en Zeeuwse ondernemers.

Namens ondernemend Brabant en Zeeland hartelijk bedankt!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement