Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Online sessie: Onderneming in financieel zwaar weer? Dit zijn jouw opties!

16 februari 2021 | 16.00 - 17.00 | Online

De coronacrisis laat enorme gevolgen achter. Ondernemers zien in een klap hun omzet wegvallen en staan soms voor de keuze om te reorganiseren of een faillissement aan te vragen. Wat is wijsheid? En zijn er nog andere opties?

Op 16 februari om 16.00 uur organiseert VNO-NCW Brabant Zeeland een online vraag & antwoord sessie over jouw opties als je onderneming in financieel zwaar weer verkeert.

Speciale aandacht gaat uit naar de nieuwe Wet Homologatie Onderhands Akkoord die levensvatbare ondernemingen in staat stelt te saneren. Wij nemen deze wet onder de loep en geven antwoord op de vraag: Is deze regeling een goede optie voor ondernemingen in financiële moeilijkheden of is een faillissement de aangewezen weg? En wat betekent het voor de ondernemer die geconfronteerd wordt met een onderneming die een onderhands akkoord wil aanbieden?

Reinier-John Koopman, senior jurist ondernemingsrecht bij ABAB Legal beantwoord vragen van deelnemers over faillissementstrajecten, saneringen en mogelijke akkoorden.

Programma

16.00 uur     Welkom door VNO-NCW Brabant Zeeland
16.05 uur     Introductie op de WHOA door Reinier-John Koopman, sr. jurist ABAB Legal
16.20 uur     In gesprek: opties voor ondernemingen in financieel zwaar weer
17.00 uur     Einde sessie

Aanmelden via Irene Backx: backx@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

Deze sessie wordt mede mogelijk gemaakt door ABAB Legal, strategisch partner van VNO-NCW Brabant Zeeland. Lees hier meer over de strategische partners van onze vereniging.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement