Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Brabant Leert: Jouw medewerkers up-to-date uit de crisis

Sterker uit de crisis

De corona-crisis heeft de economie in zijn greep. Het is duidelijk dat de arbeidsmarkt flink zal veranderen. Om als bedrijf mee te kunnen bewegen met deze veranderingen is het belangrijk om (juist nu) na te denken over scholing en ontwikkeling van medewerkers. Daar is, mede op initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland, een gratis platform voor ontwikkeld: Brabant Leert.

Hoe het werkt

Op Brabant Leert hebben jouw medewerkers toegang een groot aanbod van online cursussen door erkende onderwijsinstellingen. Denk aan mini-cursussen of colleges in de techniek, zorg en Microsoft Office 365. Zo stimuleer jij jouw mensen om, juist in deze tijd, zichzelf te blijven ontwikkelen.

Relevant voor jouw onderneming

Als ondernemer kun jij gratis gebruik maken van deze website voor jouw voltallige personeelsbestand. Je kunt een keuze maken in de opleidingen die relevant zijn voor jouw werkprocessen of bedrijfsvoering. Hier kunnen werknemers thuis of op de zaak gebruik van maken. Ook kun je medewerkers vragen om via cursussen na te denken over hun loopbaanperspectief, binnen of buiten jouw bedrijf.

Hulp en ervaringsdeskundigen

Wil je weten welke cursussen, colleges of mini-opleidingen interessant kunnen zijn voor jouw medewerkers? Er staat een adviseur van Brabant Leert voor je klaar om jou te helpen. Benieuwd naar de ervaringen van ondernemers die je voor gingen? Deze verzamelen wij de komende periode ter inspiratie.

www.brabantleert.nl 

Videos

Daarom Brabant Leert!

Eric van Schagen over het gratis platform Brabant Leert voor scholing en ontwikkeling van medewerkers.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement