Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

BioscienZ winaar Breda Startup Award

Wim de Laat, directeur-eigenaar van het bedrijf BioscienZ is de winnaar van de Breda Startup Award 2019. Hij ontving uit handen van Raymond Kouwenberg, bestuurslid  van VNO-NCW Breda en directeur-eigenaar van Klien Schoonmaakbedrijf, een cheque met een jaar lang gratis lidmaatschap van onze vereniging. 

Ruim 300 bezoekers kwamen op 20 november jl. af op het event in Breepark Breda waar de winnaar bekend werd gemaakt. Wim is geen onbekende voor VNO-NCW Brabant Zeeland. Hij is al ruim een jaar aangesloten bij onze club en maakt actief gebruik van zijn lidmaatschap.

Proeffabriek vleesvervangers

Zijn bedrijf BioscienZ is een biotech bedrijf dat producten ontwikkeld en contractresearch biedt. Een van de producten is bijvoorbeeld een vleesvervanger dat geproduceerd wordt met eigen gepatenteerde technologie. Zijn grootste uitdaging momenteel is het realiseren van een proeffabriek, genaamd the Protein Brewery, voor het produceren van de vleesvervangers.  Met de producten van de Protein Brewery is het mogelijk om vanaf 1 hectare een factor 4 x zoveel eiwitten te produceren en een factor 30 keer zoveel vleesvervanger ten opzichte van vleesopbrengst van kip, varken of rund.

Wij feliciteren Wim van harte met het winnen van de de Breda Startup Award 2019 en wensen hem veel succes met zijn uitdaging!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement