Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Wat betekent het aankomende steunpakket vanuit de overheid om de crisis te bezweren voor de ondernemer?

Het aankomende steunpakket past in het beleid van de overheid om ervoor te zorgen dat de economie draaiende blijft tijdens de COVID-19 pandemie. Uitgangspunt daarbij is dat de gezonde bedrijven de coronacrisis doorstaan en werkgelegenheid zoveel als mogelijk behouden blijft. De maatregelen zien onder meer op een tegemoetkoming in de loonkosten, inkomensonderhoud en vaste lasten.  Het pakket van maatregelen is voor een langer tijd afgesloten (namelijk tot 1 juli 2021) om ondernemers duidelijkheid te geven over de looptijd. Wel zullen de voorwaarden van de verschillende regelingen zoals NOW, TOZO en TVL strenger worden dan in de vorige steunpakketten en zal ook de bijdrage van de overheid in hoogte geleidelijk aan afnemen.

Onze kennispartner ABAB Legal behandelt wekelijks een vraag van een ondernemer in juridisch perspectief. Bijvoorbeeld: Welke aandachtspunten zijn van belang bij het reorganiseren van personeel? Welke spelregels gelden bij het beschermen van intellectueel eigendom? En tips om de curator slim af te zijn bij een (aankomend) faillissement.

Heb jij een vraag voor ABAB Legal? Mail deze dan naar communicatie@vnoncwbrabantzeeland.nl onder vermelding van Ondernemen zónder juridische zorgen. En volg ons via LinkedIn voor de wekelijkse vraag en het antwoord. Daar kun je trouwens ook eenvoudig jouw vraag via een comment achterlaten.

Meer informatie over onze strategische partners >>

Strategische partners

Aon
Boels Zanders
ING Business Banking
Kuijpers
Newtone
Raaak Personeel
Relevance
Simac
Van Mossel Automotive Groep

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement