Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Newtone nieuwe strategisch partner VNO-NCW Brabant Zeeland

Newtone is de nieuwe strategisch partner van VNO-NCW Brabant Zeeland. Het partnership werd officieel bekrachtigd met het ondertekenen van de overeenkomst door werkgeversvoorzitter Eric van Schagen en Stephan Seijkens, CEO van Newtone. Met elkaar geven zij tot eind 2025 binnen de expertise van Newtone invulling aan themabijeenkomsten en bieden zij online content aan.

Ondernemers versterken

De activiteiten vinden plaats binnen de Academy, het label waaronder VNO-NCW Brabant Zeeland inhoudelijk sterke en boeiende (netwerk)bijeenkomsten aanbiedt. Met het partnership geeft VNO-NCW Brabant Zeeland verder invulling aan haar doelstelling: ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen.

Foto: Stephan Seijkens, CEO van Newtone

Stephan Seijkens, CEO Newtone is verheugd dat VNO-NCW Brabant Zeeland en Newtone krachten bundelen als het gaat om toekomstgericht ondernemerschap in de regio: “Ons advieskantoor is ontstaan vanuit de krachtenbundeling van Koenen en Co, HLB Witlox Van den Boomen en PKF Wallast. Met ruim 1.100 medewerkers vanuit 13 vestigingen in de economische groeiregio’s van Zuid- en West-Nederland gaan wij voor regionaal leiderschap. Daar sluit dit partnerschap naadloos bij aan.”
Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “De expertise van Newtone is een prachtige aanvulling op onze eigen kennis en kunde en van de andere strategische partners. Daarmee is het ook erg waardevol voor onze leden. Mooi dat we elkaar op deze wijze kunnen versterken.”

Over Newtone

Newtone is het advies- en accountantskantoor voor ondernemend Nederland. In 2024 ontstaan vanuit krachtenbundeling: de fusie van Koenen en Co, HLB Witlox Van den Boomen en PKF Wallast.

Newtone is futureproof. Die eigenschap komt voort uit hun landelijke spanwijdte én regionale kracht. Maar ook uit hun nationale schaal en internationale netwerk. Vanuit deze hybride manier van organiseren blijft Newtone hun hoogwaardige, brede en innovatieve dienstverlening optimaliseren.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement