Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Esther van Rijswijk | LENTEPRIKKEL 2022

Op dinsdag 24 mei presenteert ze de LENTEPRIKKEL 2022 | TaLenteprikkel: Esther van Rijswijk. Bekend als correspondent in Londen voor RTL-Nieuws en van RTL Z, BNR en HP/De Tijd. Ze weet sfeer en diepgang te brengen in een breed scala aan (maatschappelijke) thema’s. Met haar (live)televisie-achtergrond heeft ze een sterke presence op het podium en voor de camera. 

Esther is opgeleid als econoom, dus cijfers maken haar blij. Sterker nog: ze is dol op taaie materie als pensioenen, arbeidsmarkten, de eurocrisis en ongelijkheid. Regelmatig duidt ze op radio en televisie het economische nieuws. Ze begon haar carrière bij het Ministerie van Financiën, maar maakte na vier jaar de overstap naar de journalistiek. Ze schreef bijna tien jaar voor Elsevier en was correspondent in Londen voor dat blad en voor RTL Nieuws.

Ze specialiseerde zich in het analyseren van debatten en het ontrafelen van argumentatie, zowel voor journalistieke doeleinden (publicaties in De Volkskrant en De Groene Amsterdammer) als voor organisaties. Naast haar economische achtergrond wordt ze ook wild enthousiast van heel andere kwesties. Zolang er maar wat te ontdekken valt, zolang vragen schreeuwen om een antwoord en zolang er behoefte is aan overzicht, inzicht en inspiratie.

 

 

“Het ontrafelen van moeilijke onderwerpen. Dat maakt mijn werk als moderator zo boeiend. Ik vind het leuk om gesprekken te leiden waarin je een onderwerp echt kunt afpellen. Als de aanwezigen daardoor nieuwe inzichten mee naar huis nemen, is het voor mij een geslaagde sessie geweest!'

AANMELDEN

Tijdens de LENTEPRIKKEL 2022 | TaLenteprikkel doe je inspiratie op hoe je als werkgever talent kunt aantrekken, behouden en stimuleren. Samen met Toon, andere topsprekers én met onze gasten zoeken we antwoorden op vragen als: Hoe blijf je als bedrijf aantrekkelijk voor talent en wat is er nodig om talent aan te spreken? Welke talenten heb je nodig voor een succesvol bedrijf? Wat kunnen wij als gezamenlijk bedrijfsleven doen om dat talent aan Zuid-Nederland te binden en te behouden?

Meld je meteen aan, zodat je bent verzekerd van een plek! Leden kunnen zich aanmelden via onze ledenapp. Wil je de app meteen downloaden? Klik dan op onderstaande banner. Ben je (nog) geen lid? Neem dan contact op met Vivian Schoormans door een mailtje te sturen naar lenteprikkel@vnoncwbrabantzeeland.nl. Je kunt ook bij Vivian terecht voor vragen of informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement