Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

7 redenen om naar de TaLenteprikkel te komen

Zo veel evenementen waar je uit kunt kiezen, maar waarom is de TaLenteprikkel nou de place to be voor Brabantse en Zeeuwse ondernemers? Wij geven je 7 redenen!

#1 Ondernemers onder elkaar

Ook buiten jouw eigen werkgebied en directe netwerk staan collega-ondernemers voor vergelijkbare uitdagingen. Stap even uit je inner circle en bespreek jouw uitdagingen, oplossingen en tips met andere ondernemers. De Lenteprikkel is daarvoor hét event bij uitstek. Ondernemers leggen elkaar namelijk het beste uit wat werkt, en wat niet.

#2 Keynote door Peter Hein van Mulligen | CBS

Hoe staan Brabant een Zeeland er nu voor? Wat betekenen al die cijfers voor onze arbeidsmarkt?  Het idee dat je als ondernemer kan denken ‘voor jou 10 anderen’ is echt voorbij en komt ook niet meer terug. Het is eerder omgekeerd: je moet dus echt een goed aanbod hebben als werkgever en in beweging komen.

Lees meer over Peter Hein >
Peter Hein van Mulligen is hoofdeconomoom bij het CBS en woordvoerder economie en arbeidsmarkt. ‘Mijn functie is dubbel uitdagend: je moet veel weten over alles wat met de economie te maken heeft en daar ook helder over kunnen communiceren. De grote lijnen in de gaten houden en je niet laten verrassen door details.'

#3 Topspreker Toon Gerbrands | Directeur PSV

In 2014 werd hij algemeen directeur van voetbalclub PSV. Als bondscoach van het Nederlands volleybalteam én als directeur van PSV beleefde hij successen, maar ook mindere tijden. Genoeg ervaring om te weten hoe je als boegbeeld van een organisatie omgaat met talent. Na dit voetbalseizoen zwaait PSV de topman uit. Volgens Toon gaat het niet om hem, maar wat het beste is voor de club. Een uitspraak die een echte leider tekent.

Lees meer over Toon >

 

#4 Topspreker Sylvia van Es | President Philips Nederland

Sylvia deed tijdens haar carrière binnen Philips uitgebreide leiderschapservaring op in diverse rollen. Dankzij haar vorige rol als Senior Vice President Philips Legal heeft zij veel ervaring op belangrijke actuele onderwerpen, zoals digitalisering, cybersecurity en data. In dit eerlijke interview spreken we met haar over de zoektocht naar talent in een uitdagende markt.

Lees meer over Sylvia >

#5 Prikkelplein

Ervaar je talent in al haar facetten op ons Prikkelplein! Bekijk de wereld door de bril van millennials, ontdek of er een echte maestro in jou huist of trap een balletje met PSV-talent. Laat je inspireren tijdens diverse workshops over vernieuwend leiderschap of breng jouw verborgen talent(en) naar boven tijdens een persoonlijke ONT-wikkelsessie onder leiding van een coach.

Ontdek meer over het Prikkelplein >

#6 Netwerken, netwerken en netwerken

Ondernemers, overheid en onderwijs, het staat er allemaal tijdens de Lenteprikkel. Verdiep en verbreed jouw netwerk met nieuwe namen en gezichten uit alle hoeken van Brabant en Zeeland. Je leert nieuwe mensen kennen of spreekt bekenden die je al jaren niet hebt gezien. Hoe dan ook: de Lenteprikkel staat garant voor nieuwe én hernieuwde contacten!

Kom je alleen en ken je nog niemand, wij brengen je ter plekke in contact met de juiste mensen.

#7 Prikkelende smaken

De Lenteprikkel kan natuurlijk niet zonder goed eten. En zelfs hier word je geprikkeld en uitgedaagd. De hele dag door prikkelen we jouw smaakpapillen met zoet, zout en zure smaakcombinaties.

Presentatie

De presentatie is in handen van Esther van Rijswijk, o.a. bekend als correspondent in Londen voor RTL-Nieuws en van RTL Z, BNR en HP/De Tijd.

In deze video vertelt Esther zelf waarom je echt naar de Lenteprikkel moet komen.

Maak kennis met Esther >

Aanmelden

Meld je meteen aan, zodat je bent verzekerd van een plek! Leden kunnen zich aanmelden via onze ledenapp. Wil je de app meteen downloaden? Klik dan op onderstaande banner. Ben je (nog) geen lid? Neem dan contact op met Vivian Schoormans door een mailtje te sturen naar lenteprikkel@vnoncwbrabantzeeland.nl. Je kunt ook bij Vivian terecht voor vragen of informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement