Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

VNO-NCW West-Brabant

Tussen Antwerpen, Rotterdam en het Roergebied ligt West-Brabant. De regio heeft een grote diversiteit aan landschappen, inwoners en bedrijven. Dit geldt ook voor de ondernemers en bestuurlijke gremia.

VNO-NCW West-Brabant telt in totaal 750 leden en is verdeeld in vijf kringen: VNO-NCW Brabantse Wal, VNO-NCW Breda, VNO-NCW Amerstreek, VNO-NCW Roosendaal en VNO-NCW Moerdijk. Zij werken op regionaal niveau met elkaar samen en zijn vertegenwoordigd in het regiobestuur van VNO-NCW West-Brabant. Regionaal en lokaal zetten de kringen zich in voor de belangen van ondernemers en werkgevers. Ook organiseren ze bijeenkomsten om kennisdeling, ontmoeting en verbinding tussen leden te stimuleren. Het doel van VNO-NCW West-Brabant in de regio is om ondernemers te verslimmen, verduurzamen en onderling met elkaar te verbinden. Dit doen we in gezamenlijkheid met gemeenten, stakeholders en aangesloten ondernemersverenigingen.

Kennismaken onder het genot van een kop koffie en de kracht van het lidmaatschap voor jou en jouw bedrijf bespreken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op met Suzanne Lambregts, regiomanager VNO-NCW West-Brabant via lambregts@vnoncwbrabantzeeland.nl of 06-59919105

Bestuur VNO-NCW West-Brabant

Anton van Beers
Voorzitter
Stephan Botz
Bestuurslid
Petra Franken
Voorzitter VNO-NCW Brabantse Wal
Raymond Kouwenberg
Voorzitter VNO-NCW Breda
Richard Thompson
Voorzitter VNO-NCW Roosendaal
Arie Rietveld
Voorzitter VNO-NCW Oosterhout
1
/ 01

VNO-NCW Brabantse Wal

VNO-NCW Brabantse Wal telt ruim 120 leden. De Brabantse Wal bestaat uit drie gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht. De regio heeft een groot aangesloten georganiseerd ondernemerscollectief, bestaande uit MKB Bergen op Zoom, OndernemersPlatform Steenbergen, bedrijvenvereniging TNP en bedrijventerrein Lage Meren – Meilust. Het gebied kenmerkt zich door een groot aantal bedrijven in de proces- en maakindustrie.

VNO-NCW Roosendaal en VNO-NCW Moerdijk

VNO-NCW Roosendaal en VNO-NCW Moerdijk zijn samen de meest diverse regio in West-Brabant en telt 190 leden. Het aan waterwegen gelegen Moerdijk en centraal gelegen Roosendaal kenmerken zich door een groot aantal zakelijke dienstverleners en leden in de industrie, bouw en logistiek.

VNO-NCW Amerstreek

VNO-NCW Amerstreek telt ruim 110 leden. Deze regio bestaat uit zes gemeenten en wordt ook wel de Dongemond genoemd. Door de gunstige Noord-Zuid/Oost-West verbinding kenmerkt deze regio zich door een groot aantal logistieke bedrijven. Het actieve bestuur probeert op ludieke wijze aandacht te krijgen voor de lokale ondernemersbelangen.

VNO-NCW Breda

VNO-NCW Breda is met ruim 320 leden de grootste kring in de regio en bestaat vooral uit zakelijke dienstverleners. VNO-NCW Brabant Zeeland werd in Breda opgericht in 1917, toen nog onder de naam Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW). Het bestuur is actief en ondernemend.

Samenwerkingen

VNO-NCW West-Brabant werkt intensief samen met een groot aantal lokale ondernemersverenigingen. Samen behartigen we de belangen van bedrijfsleven in de regio, organiseren we (nieuwjaars-)bijeenkomsten trekken we op in projecten.
De volgende verenigingen zijn bij ons aangesloten:

Bedrijventerreinvereniging Statendam

Bedrijvenvereniging ZWH

Ondernemingsvereniging Vijf Eiken

Bedrijvenvereniging TNP

Bedrijvenvereniging Everdenberg e.o.

Industriële Kring Etten-Leur (IKE)

Bedrijvenvereniging De Wijsterd

Ondernemers Platform Steenbergen

Bedrijventerrein Lage Meren / Meilust (LMM)

 

West-Brabant

Archief RSS feed

Bestuur VNO-NCW West-Brabant

Anton van Beers
Voorzitter
Stephan Botz
Bestuurslid
Petra Franken
Voorzitter VNO-NCW Brabantse Wal
Raymond Kouwenberg
Voorzitter VNO-NCW Breda
Richard Thompson
Voorzitter VNO-NCW Roosendaal
Arie Rietveld
Voorzitter VNO-NCW Oosterhout
1
/ 01
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement