Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Voldoet jouw bedrijf aan de energiewetgeving? [whitepaper]

Doe de check en je weet welke regelingen voor jouw bedrijf gelden

Gesterkt door het Klimaatverdrag van Parijs heeft ook de Nederlandse overheid eisen bepaald op het gebied van energie-efficiency. Deze eisen gelden voor iedere eigenaar, huurder, verhuurder of gebruiker van een bestaand gebouw of industriële locatie. Weet je al aan welke wet- en regelgeving jouw bedrijf moet voldoen? En wat je allemaal moet doen om binnen de regels te opereren?

Toelichting wet- en regelgeving rondom energiebesparing [WHITEPAPER]

De gratis whitepaper Van Label C tot EED is ontwikkeld door ENGIE om bedrijven wegwijs te maken in de wetten, regelingen, uitzonderingen en vrijstellingen rondom energiebesparing. De belangrijkste eisen worden hierin toegelicht en er worden handvatten geboden voor jouw organisatie.

Download gratis deze whitepaper Van Label C tot EED >

Check hier aan welke regelingen je moet voldoen. Aan de hand van 7 vragen krijgt je direct advies over welke energieregelingen er voor jou gelden.

Met dank aan ENGIE voor het schrijven van deze whitepaper.

Kennispartners VNO-NCW Brabant Zeeland >
Meer over het thema Milieu en duurzaamheid >

Informatieplicht Energiebesparing

Sinds 1 juli 2019 geldt de Informatieplicht Energiebesparing voor alle bedrijven die jaarlijks 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas (equivalent) verbruiken. Valt jouw bedrijf in die categorie? Dan heb je als het goed is alle uitgevoerde energiebesparende maatregelen al gerapporteerd in het eLoket van RVO. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dat dan alsnog. Wij helpen je op weg >

'Kijk zelf eens kritisch naar je energieverbruik'

'Kijk zelf eens kritisch naar je energieverbruik'

Kristel Groenenboom, (bestuurs-)lid van VNO-NCW Brabant Zeeland, is directeur van het familiebedrijf Containerservice C. Groenenboom. Toen zij hoorde over de Informatieplicht Energiebesparing, bezocht zij voorlichtingsbijeenkomsten van VNO-NCW en de Metaalunie. Pas nadat zij uitgebreid navraag had gedaan, kreeg zij van de Provincie het bericht dat haar bedrijf uitgezonderd is van de Informatieplicht. Desondanks neemt Groenenboom sinds jaar en dag energiebesparende maatregelen.

Lees het interview

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement