Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Unieke kans op samenwerking met defensie

De behoefte aan technologische ontwikkeling op het gebied van veiligheid en beveiliging binnen onze defensie is groot. State-of-the-art technologische oplossingen die een grote toegevoegde waarde leveren aan het uitvoeren van hun werkzaamheden. Kan jouw bedrijf hierbij helpen? Dan is dit jouw unieke kans op een samenwerking met defensie.

De divisie Robotica en Autonome Systemen (RAS) van defensie ziet in VNO-NCW Brabant Zeeland een geschikte partner om de brug te slaan met hightech (mkb-)bedrijven. Hiermee kunnen wij onze leden de mogelijkheid bieden om bij de Nederlandse defensie aan tafel te komen. De samenwerking richt zich op de onderwerpen communicatietechnologie, sensoriek voor informatievergaring en integratie hard- en software. Bevindt jouw (maak-)bedrijf zich in een van de onderstaande sectoren?

  • Technologie (breed)
  • Sensoring
  • Robotisering
  • Big data/kunstmatige intelligentie

… en heb je interesse om samen met de Nederlandse krijgsmacht de maatschappij een stuk veiliger te maken? Laat ons dat dan snel weten via onderstaande button. We nemen daarna contact met je op.

Ja, ik heb interesse in een samenwerking met defensie

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement