Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Sociaal ondernemers: word ambassadeur!

Het netwerk Participeren Loont van VNO-NCW Brabant Zeeland bestaat uit ondernemers die zich inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In West-Brabant telt dit netwerk al meer dan 100 ondernemers, stuk voor stuk ambassadeurs die vol overtuiging de zin van een inclusieve arbeidsmarkt uitdragen! We starten nu met de opbouw van een netwerk met ambassadeurs in Zeeland. Doe je ook mee?

Ondernemers helpen ondernemers sociaal ondernemen

Het ambassadeursnetwerk Participeren Loont in Zeeland is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland en de Zeeuwse Werkkamer. De ondernemers in dit netwerk delen hun verhalen, ervaringen en creatieve oplossingen met elkaar en inspireren en helpen vooral ook andere ondernemers om ook socialer te ondernemen en zodoende impact te maken. Niet omdat het moet, maar omdat het voldoening geeft en zowel maatschappelijk als bedrijfseconomisch een hoop kan opleveren. Daarnaast kan een krachtig netwerk ook een stevige lobby voeren naar Den Haag om de Participatiewet voor ondernemers werkbaar te houden. En met onze gezamenlijke kennis en ervaring kunnen we de Werkgevers Service Punten, gemeenten en Werkbedrijven helpen hij het duurzaam plaatsen van kandidaten met een doelgroepenindicatie of afstand tot de arbeidsmarkt.

Word ook ambassadeur!

Zit het in jouw DNA om deze mensen op een ondernemende manier een (nieuwe) kans te geven in de samenleving? Denk jij in talenten en mogelijkheden in plaats van beperkingen? Durf jij je kop boven het maaiveld uit te steken? – want eerlijk is eerlijk, niet alles is altijd meteen een succes – …

… meld je dan aan als ambassadeur! We vertellen je graag wat het ambassadeurschap inhoud en hoe jij aan kunt sluiten bij het netwerk Participeren Loont in Zeeland. Want participeren kun je leren en doe je samen! Bel naar Annemieke Heinen via 06- 14 64 01 28 of stuur Annemieke even een mailtje via heinen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

14 maart 2019: Dag van de 1000 Voorbeelden

De eerste activiteit van Participeren Loont Zeeland vindt plaats op 14 maart a.s. tijdens de Dag van de 1000 voorbeelden. Deze dag is door VNO-NCW uitgeroepen om sociaal ondernemers in het zonnetje te zetten. Door het hele land worden speciale events en bijeenkomsten georganiseerd. Wij brengen dan met onze ambassadeurs een bezoek aan een Zeeuwse sociaal ondernemer. Nadere informatie volgt snel.

Logo Dag van de 1000 Voorbeelden

Nieuwsgierig naar het netwerk Participeren Loont in West-Brabant? Klik hier.

Videos

Dag van de 1000 Voorbeelden 2018: 1000 x dank!

Ondernemerschap vanuit het ♥ 1000 x dank Lars van der Hoorn, Joyce Witte, Bart Zegers, Frans Huijbregts en al die andere ondernemers die zich inzetten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Vandaag zetten we jullie in het zonnetje!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement