Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ambassadeurs Participeren Loont in het donker gezet

Ondernemers van het ambassadeursnetwerk Participeren Loont konden zélf ervaren hoe het is om een visuele beperking te hebben. Op donderdag 30 oktober gingen zij dineren in het donker bij restaurant Zwart in Breda. Samen gingen ze met elkaar de uitdaging aan onder begeleiding van blinde obers. Tijdens het diner deelden deze sociale ondernemers hun verhalen, ervaringen en creatieve oplossingen met elkaar.

Genieten van kleine stapjes die gemaakt worden
Als ambassadeurs van een inclusieve arbeidsmarkt is het hun missie andere ondernemers te inspireren en te helpen om ook sociaal te ondernemen. Zelf hebben ze helaas ook ervaring met de beperkingen die ons systeem nog kent, om een inclusieve samenleving daadwerkelijk een vliegende vlucht te laten nemen. Niet alles is meteen een succes en je moet een lange adem hebben, maar vooral ook genieten van de kleine stapjes die gemaakt worden. Genieten deden de ondernemers op deze avond dan ook zeker.

Save the date
Noteer alvast de volgende bijeenkomst van het ambassadeursnetwerk Participeren Loont in je agenda: dinsdag 5 februari 2019 vanaf 15.30 uur. Je bent van harte uitgenodigd om een keer aan te sluiten!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement