Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Uitrol Zeeuws Ambassadeursnetwerk Participeren Loont

In 2018 werken we achter de schermen hard om het project Participeren Loont in Zeeland van start te laten gaan. In de regio West-Brabant loopt dit project al enige tijd met succes. Het ambassadeursnetwerk telt daar inmiddels meer dan 100 ondernemers die vol overtuiging de zin van een inclusieve arbeidsmarkt uitdragen.

Door verhalen, ervaringen en creatieve oplossingen te delen, inspireren en helpen ambassadeurs andere ondernemers om mensen vanuit de Participatiewet aan de slag te helpen. In Zeeland willen we in 2019 vijftig ambassadeurs werven. Niet alleen vanuit sociaal oogpunt, maar ook vanuit de krappe arbeidsmarkt: we hebben iedereen keihard nodig. Voor de werving van deze ambassadeurs gaan we vier bijeenkomsten organiseren om ondernemers te informeren en enthousiasmeren.

Minouche den Doelder is ondernemer, bestuurslid VNO-NCW Zeeland en lid van de Zeeuwse Werkkamer. In een artikel in De Ondernemer zegt Minouche: ‘Het bedrijfsleven kan het enthousiasme het beste zelf delen en collega’s overtuigen.’

Lees hier het artikel ‘Ambitieuze plannen rond banenafpraak Zeeland’

 

In het Sociaal Akkoord is afgesproken dat werkgevers de komende jaren voor 100.000 extra banen zorgen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het project Participeren Loont wordt mede mogelijk gemaakt door ‘Op naar de 100.000 banen’ en Zeeuwse Werkkamer.

Ook jij kunt ambassadeur worden! Neem voor meer informatie contact op met Cees Pille: pille@vnoncwbrabantzeeland.nl.  Benieuwd naar het ambassadeursnetwerk Participeren Loont in de regio West-Brabant? Klik hier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement