Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

HR-Community

Waarom zou je het HR-wiel opnieuw uitvinden?

Onze HR-community is dé plek waar ruim 120 HR-managers in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar maken,  praktijkervaringen delen, kennis en nieuwe inzichten opdoen en actualiteiten doornemen. Je haalt er dus altijd iets uit waar je mee aan de slag kan.

Bekijk de flyer

Over de HR-community

De kracht van onze HR-community is de diversiteit van de deelnemende bedrijven, waarmee het netwerk zich onderscheidt van veel traditioneel branche georganiseerde netwerken. Voorgaande bijeenkomsten zijn we onder andere te gast geweest bij de Efteling, Van Berlo en Handpicked Agencies waarbij inhoudelijke HR-onderwerpen besproken werden zoals het aantrekken en behouden van personeel, leiding geven op afstand, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Je krijgt de mogelijkheid om ervaringen, maar met name best practices te delen met HR-collega’s. Naast een frisse blik op de inhoud, kijk je dus ook binnen bij interessante bedrijven uit de regio.

Bekijk hieronder de video van de aftrap van de HR-community in de Efteling

De bijeenkomsten zijn informeel, het leggen van contacten gaat ‘als vanzelfsprekend’ en hebben vaak ook buiten de bijeenkomst een vervolg. Han Kandelaars – Bosch

Wat houdt deelname in?

De HR-community komt drie tot vier keer per jaar samen. Elke bijeenkomst is interactief en heeft een centraal thema dat wordt behandeld door een of meerdere spreker(s). Daarnaast ga je in groepsverband aan de slag met collega HR-managers uit Brabant en Zeeland. Zij zijn allen werkzaam bij bedrijven met meer dan 50 medewerkers, overwegend actief in de bouw, zorg, industrie en logistiek.

Aanmelden

Horen hoe andere organisaties een HR-thema benaderen of implementeren is van grote toegevoegde waarde. Het geeft nieuwe perspectieven in bedrijfsvisies. Wil jij met collega HR-managers en -professionals om tafel en jouw horizon verbreden?
Sluit dan aan bij deze succesvolle community.

Meer informatie of aanmelden? Mail dan naar regiomanager Marloes Rijken
rijken@vnoncwbrabantzeeland.nl of bel naar 06 303 416 23.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement