Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

HR-Community

Over de HR-Community

Onze HR-Community is dé plek waar ruim 300 HR-managers in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar maken,  praktijkervaringen delen, kennis en nieuwe inzichten opdoen en actualiteiten doornemen. Je haalt er dus altijd iets uit waar je mee aan de slag kan.

HR-Community Brabant

De kracht van onze HR-Community is de diversiteit van de deelnemende bedrijven. Hiermee onderscheidt het netwerk zich van veel traditioneel branchegeorganiseerde netwerken. De HR-professionals zijn allen werkzaam bij bedrijven met meer dan vijftig medewerkers, overwegend actief in de bouw, zorg, industrie en logistiek.

Elke bijeenkomst is interactief en heeft een centraal thema dat wordt behandeld door een of meerdere spreker(s). In de bijeenkomsten worden inhoudelijke HR-onderwerpen besproken zoals employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, onboarding en het aantrekken en behouden van talent. Daarnaast ga je in groepsverband aan de slag. Je krijgt de mogelijkheid om ervaringen, maar met name best practices met elkaar te delen. Naast een frisse blik op de inhoud krijg je ook een kijkje in de keuken van interessante bedrijven uit de regio.

Doelgroep: HR-managers en directeuren van bedrijven > 50 medewerkers
Aantal bijeenkomsten per jaar: 5

De bijeenkomsten zijn informeel, het leggen van contacten gaat ‘als vanzelfsprekend’ en hebben vaak ook buiten de bijeenkomst een vervolg. Han Kandelaars – Bosch

Deelnemen of meer informatie?

Horen hoe andere organisaties een HR-thema benaderen of implementeren is van grote toegevoegde waarde. Het geeft nieuwe perspectieven in bedrijfsvisies. Wil jij met collega HR-professionals om tafel en jouw horizon verbreden? Sluit dan aan bij deze succesvolle community. Neem contact met ons op via community@vnoncwbrabantzeeland.nl.

HR-community PORTIZ Zeeland

Al jaren is de PORTIZ HR-community een begrip in Zeeland. Deze groep bestaat uit enthousiaste HR-managers en directeuren van grotere Zeeuwse werkgevers en leden van de havenvereniging PORTIZ en VNO-NCW Zeeland. Het secretariaat van PORTIZ faciliteert de bijeenkomsten, maar de agenda bepalen de leden van de community zelf. In alle vertrouwelijkheid bespreken zij relevante thema’s in hun vakgebied en delen informatie, ervaringen en best practices met elkaar. Externe deskundigen schuiven aan om onderwerpen toe te lichten.

Doelgroep: HR-eindverantwoordelijken van grotere Zeeuwse bedrijven
Aantal bijeenkomsten per jaar: 4

Meer informatie of aanmelden?

Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement