Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Jong Management

Over Jong Management

Jong Management (JM) is de aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar. De vereniging telt circa 1.000 leden die allemaal werkzaam zijn in de marktgerichte ondernemingen en organisaties. Net zoals VNO-NCW Brabant Zeeland kent Jong Management regionale kringen. Landelijk zijn er 30 kringen die gemiddeld ongeveer 35 leden tellen.

Voor veel leden is het uitwisselen van kennis en ervaring een zeer belangrijk onderdeel van de vereniging, maar ook Jong Management is meer dan een vereniging van ondernemers die enkel netwerken willen opbouwen. Jong Management wil haar leden inspireren, informeren en stimuleren om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke ontwikkelingen. De vereniging organiseert onder andere bedrijfsbezoeken, workshops, thema-avonden, projectbijeenkomsten en informele avonden. Voor de leden van Jong Management biedt de relatie met VNO-NCW en VNO-NCW Brabant Zeeland een waardevolle bron van contacten, kennis en inspiratie.

VNO-NCW Brabant Zeeland en Jong Management hebben per 1 januari 2015 een convenant ondertekend waarmee de leden van Jong Management in de regio’s Noord-Brabant en Zeeland automatisch volwaardig lid zijn van zowel VNO-NCW Brabant Zeeland als Jong Management. Na het bereiken van de 40-jarige leeftijd vervalt het lidmaatschap van Jong Management en blijft het lidmaatschap voor VNO-NCW Brabant Zeeland bestaan. Een logische en makkelijke overstap. Binnen het bestuur van VNO-NCW Brabant Zeeland wordt Jong Management vertegenwoordigd door Daan Lammers (JM Eindhoven/Helmond).

Wat houdt deelname in?

VNO-NCW Brabant Zeeland en Jong Management organiseren jaarlijks gezamenlijk bijeenkomsten in de regio, naast hun eigen gebruikelijk jaarlijkse programma. Beide verenigingen blijven tegelijkertijd in hun huidige samenstelling en hoedanigheid bestaan en behouden hun eigen verenigingsorganisatie, identiteit, aannamebeleid en zelfstandigheid.

Meer informatie of deelnemen?

Neem dan contact op met Marloes Rijken via rijken@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement