Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Senior Management

Over Senior Management 

Oud-ondernemers die met pensioen zijn of hun bedrijf hebben verkocht zijn daarna vaak nog actief als commissaris, bestuurder, adviseur of PUM’er (VNO-NCW). Deze oud-ondernemers willen hun band met VNO-NCW Brabant Zeeland niet kwijt. Aan de andere kant hebben zij een schat aan kennis en ervaring die voor VNO-NCW Brabant Zeeland waardevol is. Speciaal voor deze groep introduceerde VNO-NCW Brabant Zeeland het senior lidmaatschap. Ook kunnen zij zich aansluiten bij een van de twee studieclubs: Senior Management groep 1 en Senior Management groep 2.

Wat houdt deelname in?

De leden van deze Senior Management groep komen iedere maand bij elkaar om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. De oud-ondernemers hebben enorme netwerken waardoor er regelmatig topsprekers aanwezig zijn.

Het senior lidmaatschap is een volledig lidmaatschap met alle daaraan verbonden rechten tegen een zeer gereduceerd tarief van 246 euro per jaar (per 01.01.2023). Elke oud-ondernemer kan op persoonlijke titel senior-lid worden. Bijna 200 oud-ondernemers zijn senior-lid van VNO-NCW Brabant Zeeland en de ongeveer de helft daarvan is ook lid van een Senior Management groep.

Meer informatie of aanmelden?

Neem dan contact op met Irene Backx via backx@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement