Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik Meet the President: Anton van Beek | Dow Benelux

Op vrijdag 16 september was het dan zover, de aftrap van de succesvolle Brabantse reeks Meet the President in de regio Zeeland. Tijdens deze eerste Zeeuwse editie zat niemand minder dan president-directeur Anton van Beek van Dow Benelux op de stoel. De grootste werkgever van Zeeland. Op een unieke locatie, net buiten het terrein van het chemiebedrijf: De Boerderij.  

Niet alleen dagvoorzitter Jeroen Baardemans vroeg Anton het hemd van het lijf, maar ook de leden in de zaal stelden kritische vragen. Er heerste een toegankelijke en comfortabele sfeer, zoals we gewend zijn bij Meet the President.  Een groot deel van het gesprek ging over de verduurzaming van de processen van Dow, maar ook leiderschap en noodzakelijke samenwerking om grote opgaven te realiseren kwam aan de orde. Van Beek was open, confronterend en sprak vol passie. En dat werd op prijs gesteld, bleek ook uit de reacties bij de aansluitende borrel.

Cora Zaaijer-Van Muiswinkel van Lievens Communicatie: 'Zeer interessant om in een intieme setting andere kanten van deze president te zien! Benieuwd hoe ver hij Dow op het pathtozero leidt. En complimenten voor de interviewer die er een zeer geanimeerd gesprek van maakte.' 

Over Meet The President

In een exclusieve en besloten setting geeft Meet The President een unieke inkijk in de levens van topondernemers uit de regio Brabant en Zeeland. Topmannen en -vrouwen gaan in een collegetour-achtige exclusieve setting in gesprek met Jeroen Baardemans (interviewer, managing director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda) over het ondernemerschap anno nu.

Wil jij ook inspiratie opdoen en leren van de ervaringen van een topondernemer?
Op woensdag 23 november vanaf 15.30 uur zit Tijn van Elderen, CEO Brabantia, op de stoel van Meet the President. Schrijf je vóór 11 november in. Het aantal plaatsen in beperkt. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Vragen of meer informatie?

Neem voor vragen over dit event contact op met Vivian Schoormans, Coördinator Academy, via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement