Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meet the President: Tijn van Elderen | CEO Brabantia International BV

23 november 2022 | 15.30 - 18.00 | Brabantia International | Valkenswaard

Woensdag 23 november hebben we Tijn van Elderen als tafelgast bij Meet the President. Voor het eerst een familiebedrijf en niet zomaar eentje… de vierde generatie! Hoe is het om aan het roer te staan van een familiebedrijf? Hoe ga je om met de groei van nationaal merk naar een internationaal interieur design merk?

Meet The President geeft een unieke inkijk in de levens van topondernemers uit onze regio. Topmannen- en vrouwen gaan in een collegetour-achtige kleine setting in gesprek met Jeroen Baardemans (interviewer, Managing Director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda) over het ondernemerschap anno 2022.

Over Tijn van Elderen

Tijn wist toen hij vijf jaar was al dat hij de baas van Brabantia wilde worden. Brabantia is overal ter wereld te vinden, maar de wortels liggen in Brabant. Dat is waar zijn overgrootvader Van Elderen in 1919 zijn eerste melkbussen en kannen produceerde. Nu staat de vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf en zijn de producten van Brabantia niet meer weg te denken uit eenieders huishouden. Het bedrijf maakt producten die mooi en bovenal duurzaam zijn. Ze kiezen ervoor om de volgende generatie iets moois na te laten en maken de overstap naar een 100% circulair ontwerp in 2035. Mooie ambities, maar wat vraagt dit aan innovatie, investering en van de mensen? Hoe voelt het om nu ook echt de baas te zijn? Hoe lukt het Tijn om focus te houden en bewuste keuzes te blijven maken?

Dit en meer zijn de gespreksonderwerpen die presentator Jeroen Baardemans tijdens deze Meet the President aan Tijn voorlegt.

Programma

15.30 uur ontvangst bij Brabantia in Valkenswaard
16.00 uur Jeroen Baardemans in gesprek met Tijn van Elderen en interactie vanuit de zaal
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Wil je deze ultieme kans niet missen? Schrijf je dan vóór 11 november 12.00 uur in voor Meet the President met Tijn van Elderen. Het is een exclusieve bijeenkomst in besloten setting. Om die reden is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Door middel van loting stellen wij de deelnemerslijst samen. We laten je uiterlijk 14 november weten of je erbij kunt zijn.

Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via de leden-app. Meer informatie of vragen: Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement