Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik: HR-community op bezoek bij Human Total Care met Van Mossel Automotive Group

Met een groep van vijftig enthousiaste HR-managers en -directeuren waren we op donderdag 28 september met onze HR-community te gast bij HumanTotalCare  in Son.

Omgaan met millennials 

HR business partner bij HumanTotalCare Bram de Bont vertelde ons alles over millennials op de werkvloer en hoe je daar nu het beste mee om kan gaan. Het onderwerp bracht veel vragen en interactie teweeg. Waar kun je als organisatie het beste beginnen? De beoordelingssystematiek of bij de functieprofielen? Waar het op neer komt is dat vooral het stukje autonomie, herhaalde evaluatie, het herkennen en bespreken van stresssignalen en een psychisch veilige omgeving van belang zijn. Hoe krijg je je leidinggevenden hierin mee? Dat is en blijft een uitdaging, maar laat ze vooral ook de voordelen van de nieuwe aanpak inzien.

High Potential Programma

Gerrit van der Maaten, HR-direcgteur bij Van Mossel Automotive Group, nam ons mee in hun High Potential Programma. Een programma gericht op kennis over de organisatie, maar waarin vooral ook de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat. Op deze manier kun je talent aan je blijven binden en begeleid doorgroeimogelijkheden bieden. Dat geldt voor millennials, maar ook voor andere talenten in de organisatie.

Break-out sessie

Tijdens de break-out sessie deelden de aanwezigen ideeën en werden de tips en tops genoteerd waarmee je in je eigen organisatie aan de slag kan.

Op 23 november staat de volgende HR-bijeenkomst gepland bij Shell in Moerdijk over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Ben jij er ook bij?

Vragen, meer informatie of aansluiten bij de HR-community?

Neem dan contact op met Marjolein Deryckere via berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl of ga naar www.vnoncwbrabantzeeland.nl/hrcommunity

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement