Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik bijeenkomst HR-community: het geheim van Team Rockstars IT

Op donderdag 26 januari kwam de HR-community van VNO-NCW Brabant Zeeland weer samen om zich verder te verdiepen in de employee journey. Dit keer gingen we op bezoek bij Team Rockstars IT in Den Bosch. Een bedrijf wat snel groeit en opvalt mede dankzij de grote billboards langs de grote snelwegen. Maar wat triggert jonge mensen nou om bij Team Rockstars IT te solliciteren? Hun geheim: de Rockstars methode!

Claudine Hansen van Team Rockstars IT en Raymond De Looze van Double-OO gaven een toelichting op deze methode met drie vertrekpunten: zet je mensen écht op nummer één, blijf drijven en …tot in de haarvaten. Wil je graag weten wat ze hiermee bedoelen? Download dan hier hun Yellow Paper 2023. Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Meld je dan snel hier aan voor de volgende HR-bijeenkomst op donderdag 30 maart.

Sfeerimpressie

Foto’s: Joris Buijs Fotografie ©

Waarom zou je het HR-wiel opnieuw uitvinden?

Onze HR-community is dé plek waar ruim 300 HR-managers in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar maken,  praktijkervaringen delen, kennis en nieuwe inzichten opdoen en actualiteiten doornemen. Je haalt er dus altijd iets uit waar je mee aan de slag kan. Lees verder >

Marjolein Deryckere - van den Berkmortel VNO-NCW Brabant ZeelandVragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Marjolein Deryckere – van den Berkmortel via berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement