Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

HR-Community | Employee Journey: onboarding en innovatief werven

25 mei 2023 | 09.30 - 11.30 | Kuijpers | 's-Hertogenbosch

Onze HR-Community voor HR-managers en -directeuren gaat zich de komende maanden verdiepen in de employee journey. In verschillende sessies gaan we samen op reis langs verschillende thema’s. Van emloyer branding tot exitgesprekken.

Na het succes bij Wiltec op 30 maart over Open Hiring gaan we het donderdag 25 mei hebben over onboarding en innovatief werven. Marlou Sinac, clustermanager mens & organisatie bij Kuijpers in ‘s-Hertogenbosch, vertelt hoe zij binnen het bedrijf het onboardingstraject de afgelopen jaren opnieuw hebben opgezet en wat het voor effect heeft. Suzan Blaakenburg, directeur van Raaak Personeel, vertelt over hoe zij virtual reality inzetten bij het werven van kandidaten.

Wanneer: donderdag 25 mei 2023
Tijd: 09.30 – 11.30 uur
Waar: Kuijpers, Het Zuiderkruis 17 in ‘s-Hertogenbosch

Onboarding bij Kuijpers

Kuijpers is een grote werkgever in het land en is actief in de installatiebranche. Ze ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren technische installaties in gebouwen en industrie en heeft vestigingen door heel Nederland. De ambitie van dit familiebedrijf is om een betere wereld door te geven aan de volgende generatie. Kuijpers gelooft dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossingen bieden voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken. Als aanjager maakt Kuijpers de gebouwde omgeving versneld toekomstbestendig en gezond. Voor medewerkers, voor klanten en voor generaties. Een mooie missie die aansluit bij de nieuwe generatie op de arbeidsmarkt. Maar hoe kunnen zij dit talent goed begeleiden en vasthouden? Dat was een van de redenen om een onboardingstraject op te zetten. Marlou vertelt met welke uitdagingen zij te maken kreeg.

Innovatief werven met Raaak Personeel

Raaak is een van de grotere uitzendbureaus in Nederland en zeer actief met de inzet van nieuwe technologie in hun wervingsprocessen. Zij inspireren hun klanten hiermee aan de slag te gaan. Kunstmatige Intelligentie is iets dat Raaak Personeel nu al gebruikt bij de werving. Geïnteresseerden spreken met chatbots via WhatsApp. Is er een match? Dan plannen ze volautomatisch een afspraak in. Een afspraak met een mens van vlees en bloed. Zo besparen ze tijd én wervingskosten, zonder dat ze inleveren op menselijkheid. Ook virtual reality zetten ze nu al in om duurzame matches te realiseren.

Kandidaten voelen, horen en zien met hun VR-bril hun toekomstige werkplek. Het voordeel? Het betekent dat ze beter zijn voorbereid op hun nieuwe baan, want ze hebben een goede indruk wat hen te wachten staat. De technologie van morgen helpt in het proces om nieuwe mensen aan te nemen. Met een game testen ze de skills van honderden mensen en selecteren ze op competenties en motivatie. Als er een match is, laat VR de kandidaat horen, zien en voelen hoe het in het bedrijf gaat.

Aanmelden

Ben je lid van onze vereniging, meld je dan snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Marjolein Deryckere via berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Over de HR-Community

De HR-Community is dé plek waar ruim 300 HR-managers en -directeuren in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar maken,  praktijkervaringen delen, kennis en nieuwe inzichten opdoen en actualiteiten doornemen. Je haalt er dus altijd iets uit waar je mee aan de slag kan.

Meer informatie over de HR-Community >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement