Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Toekomst met talent: tips, informatie en inspiratie

Is jouw bedrijf eigenlijk ’talent proof’ en weet jij wat we als bedrijfsleven, maar ook als regio kunnen doen om aantrekkelijk te zijn en te blijven? Vooruitlopend op de LENTEPRIKKEL 2020 op 17 maart geven onze strategische partners alvast enkele tips, informatie en inspiratie. Veel leesplezier!

Investeren in de ontwikkeling van personeel met de SLIM-regeling [ABAB]

Gemotiveerd, bekwaam en gezond personeel is één van de belangrijkste factoren voor het succesvol voortbestaan van een bedrijf. Als mkb-ondernemer is het echter niet eenvoudig om personeel op de juiste manier te ondersteunen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen op het gebied van opleiding en ontwikkeling. De Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in het Mkb (SLIM) brengt daar verandering in.

Lees verder

 

 

Hoe win je de ‘War for Talent’? [Treams]

Talentmanagement; binnen veel organisaties is het een belangrijk onderwerp. Het hangt namelijk samen met de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Besteed je geen aandacht aan talentontwikkeling, dan mis je gegarandeerd de boot. Maar hoe weet je nou waar dat ‘goud’ zit binnen jouw organisatie? En hoe zet je het juiste mannetje op de juiste plek? Het is duidelijk: organisaties worstelen om de juiste talentmanagementstrategie te formuleren die bijdraagt aan hun organisatiedoelen. Echter is de noodzaak hoog, want hoe win je nou die ‘War for Talent’?

Lees verder

Talentontwikkeling bij Simac [Simac]

Het ontwikkelen van talent betekent ook: kansen bieden. Tom Colen volgde de studie ‘ICT Management & Security’ bij Fontys in Eindhoven en studeerde in 2014 met goed gevolg af bij Simac. Hij besloot te blijven. Enthousiast begonnen als junior exploitation engineer groeide hij door naar medior engineer. “Ik ben altijd met veel plezier bezig geweest met IT, maar begin 2017 sloeg plotseling de twijfel toe. Ik miste iets in mijn werk en besloot na overleg met mijn leidinggevende om het roer om te gooien.”

Lees verder

Vitale leider: schaap met vijf poten? [HumanCapitalCare]

Het bindweefsel van een organisatie, dat zijn de leidinggevenden. Zij verbinden organisatiedoelen en mensen met elkaar. Zij maken de vertaalslag naar de medewerker en diens energie: de ‘vitaalslag’. Deze blijkt cruciaal voor organisatiesucces. Overvragen we leidinggevenden hiermee? Willen we een schaap met vijf poten?

Lees verder

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement