Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik | Zeeuws Familiebedrijvennetwerk op bezoek bij Multraship: ‘Verbinding is alles’

Multraship. Een goed voorbeeld van een écht familiebedrijf: hands-on mentaliteit, langetermijn strategie en een sterk intern ‘wij-gevoel’. Onze community Zeeuws familiebedrijvennetwerk hoefde beslist niet twee keer na te denken om dit internationaal groeiend bedrijf een bezoek te brengen. Op 24 oktober jl. was het zover. Thema van de bijeenkomst was verbinding.

Het sleep- en bergingsbedrijf in Terneuzen, zelf ook lid van de community, is een 4e generatie familiebedrijf met 600 medewerkers. Managing Director Pepijn Nuijten gaf een toelichting waaruit wel bleek dat Multraship veel meer doet dan alleen de mediagenieke internationale bergingen. Ook op het gebied van verduurzaming timmeren ze aan de weg met elektrificatie van hun sleepboten en een klimaatneutraal nieuw hoofdkantoor in aanbouw, gelegen aan de nieuwe zeesluis in Terneuzen.

Kruisverbanden leggen

Multraship investeert in verbinding door onder andere jonge medewerkers de ruimte te geven om met activiteiten kruisverbanden te leggen binnen het bedrijf. Dit is belangrijk voor onderling begrip en binding. Maurits Bruel gaf vanuit zijn praktijk als begeleider van familiebedrijven een mooie duiding aan het begrip verbinding: binnen families zelf én met ‘binden & boeien’ voor medewerkers.

We sloten de sessie af met een gezellige walking dinner.

Vragen of meer informatie over de community?

Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement