Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik: webinar Zingeving in werk [VIDEO]

Zingeving in werk en werkwaarden zijn belangrijke onderwerpen als het gaat om het vinden van voldoening en betekenis in je loopbaan. Hier spraken we over met Ronald Klee van Human Capital Care en één van onze leden Sanne Schepers van Afdeling Online.

Tijdens dit webinar kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Definitie van zingeving in werk: Het begrijpen van wat zingeving in werk precies betekent en hoe het van invloed kan zijn op de algemene welzijn en tevredenheid van je medewerkers.
  • Identificatie van persoonlijke werkwaarden: De principes en overtuigingen die belangrijk voor je zijn in je werk. Werkwaarden kunnen variëren van autonomie en creativiteit tot samenwerking en maatschappelijke impact.
  • Afstemming van werkwaarden met organisatiewaarden: Het begrijpen van de waarden van de organisatie en hoe persoonlijke werkwaarden van medewerkers kunnen aansluiten bij de missie en doelen van de organisatie.
  • Het belang van zingeving in werk: Het bespreken van de voordelen van het ervaren van zingeving in werk, zoals hogere motivatie, verhoogde productiviteit en een betere werk-privébalans.
  • Praktische stappen om zingeving in werk te bevorderen: Het verkennen van concrete acties die je kunt ondernemen om meer zingeving in je werk te bieden, zoals het stellen van doelen die aansluiten bij persoonlijke waarden, het aangaan van uitdagende projecten en het creëren van een ondersteunende werkomgeving.

Kijk hier het webinar (30 min) terug >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement