Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik Meet the President: Tijn van Elderen | CEO Brabantia

Op 23 november jl. vond alweer de 6e editie van Meet the President. Dit keer bij Brabantia in Valkenswaard. Het hoofdkantoor, B.home is volgens de tafelgast en CEO van het bedrijf Tijn van Elderen het mooiste gebouw van Europa. Ruim zestig “geluksvogels” konden deze middag luisteren naar de inspirerende visie van Tijn op leiderschap, kwaliteit en duurzaamheid.

Dat het pand bijzonder is, is niet gelogen. Het pand is volledig duurzaam en een ontzettende inspirerende plek om te werken. Het was de eerste editie van Meet the President met een directeur van een familiebedrijf op de stoel van de president. Brabantia heeft dan ook de warmte van een familiebedrijf en de professionaliteit van een corporate.

Niet alleen dagvoorzitter Jeroen Baardemans vroeg Tijn het hemd van het lijf, maar ook de leden in de zaal stelden kritische vragen. Zoals we gewend zijn heerste er een toegankelijke en comfortabele sfeer. Van Elderen was openhartig, zat boordevol parate kennis en motiverende quotes en zijn eigenaarschap inspireerde menig ondernemer.

Een greep uit de reacties van de aanwezigen: 

‘Meeslepend’ – Remmelt van der Woude (CTOUCH)

‘Enorm geïnspireerd’ – Lars van der Wijst en Jens Timmer (Cloudpillo)

‘Duurzaamheid zit in hun DNA’ – Saskia van de Schoot (AliusEnergy)

Over Meet The President

In een exclusieve en besloten setting geeft Meet The President een unieke inkijk in de levens van topondernemers uit de regio Brabant en Zeeland. Topmannen en -vrouwen gaan in een collegetour-achtige exclusieve setting in gesprek met Jeroen Baardemans (interviewer, managing director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda) over het ondernemerschap anno nu.

Wil jij ook inspiratie opdoen en leren van de ervaringen van een topondernemer?
De president van de volgende editie maken we binnenkort bekend. Wil jij er sowieso bij zijn? Laat dat dan alvast weten aan Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl. Door het exclusieve karakter van deze bijeenkomsten zijn de beschikbare plaatsen beperkt. Zorg er dus voor dat je er snel bij bent!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement