Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik: Meet the President met Herman Molenaar, CFO Vanderlande

45 leden uit Brabant en Zeeland wisten een stoel te bemachtigen bij de tweede editie van Meet the President. Niemand minder dan Herman Molenaar, CFO van Vanderlande was onze gastheer. Het in Veghel gevestigde bedrijf is de wereldleider op het gebied van pakket- en bagage-afhandelingssystemen. Eens een familiebedrijf, inmiddels in handen van multinational Toyota. De gasten kregen een uniek inkijkje in het leven van de Veghelse topondernemer.

OPEN EN INSPIREREND

Dagvoorzitter Jeroen Baardemans én enkele gasten vroegen hem het hemd van het lijf. Hoe ziet het leven van een topman binnen een multinational eruit? Welke uitdagingen staat hij voor? Wat is goed leiderschap? Welk boek ligt er op zijn nachtkastje?

Molenaar was authentiek, confronterend en open, en dat werd op prijs gesteld. Dat bleek ook uit de reacties bij de aansluitende borrel.

‘Herman heeft me geraakt en tegelijkertijd geïnspireerd’ – Astrid van Helvoort, AON

‘Wat een leuk event! Super georganiseerd en een heel goede host vanuit VNO. Complimenten!’ – Wiebe Nauta, Claranet

‘De dagvoorzitter zorgt voor een actieve verbinding tussen de gast en de deelnemers in zaal. Je doet als deelnemer dus echt mee. Dit maakt het concept heel laagdrempelig en interessant voor jong en oud’ – Maarten van der Vaart, Tausch

Meet the president: Eric Berkhof – Algemeen Directeur Van Mossel

Eric Berkhof, algemeen directeur bij Van Mossel, is onze gast in de derde editie van Meet the President. Die vindt plaats op vrijdag 11 februari vanaf 15.30 uur bij Van Mossel in Waalwijk. Schrijf je vóór 2 februari in. Het aantal plaatsen in beperkt, dus wees er snel bij!

Wil jij leren van de ervaringen van deze topondernemer en je door hem laten inspireren?

Leden kunnen zich tot 2 februari inschrijven via de Leden-app.

APP Aanmelden Activiteiten

Het is een exclusieve bijeenkomst in besloten setting. Om die reden is het aantal beschikbare plekken beperkt. Middels loting stellen wij de deelnemerslijst samen. We laten je uiterlijk 4 februari weten of je erbij kunt zijn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement