Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik Meet the President: Eric Berkhof, directeur-eigenaar Van Mossel Automotive Group

Bij de de derde editie van Meet the President op 11 februari jl. was plaats voor vijfendertig leden uit Brabant en Zeeland. Zij kwamen om naar het persoonlijke en inspirerende verhaal van ondernemer en familieman Eric Berkhof te luisteren. Hij ontving de enthousiaste deelnemers in het prachtige auditorium van Van Mossel Automotive Group. Het in Waalwijk gevestigde hoofdkantoor is de hub van de ruim 300 vestigingen in de Benelux. De gasten kregen een unieke inkijk in het leven van de Brabantse topondernemer.

Onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Baardemans vroegen we Eric het hemd van het lijf: Hoe ziet het leven van een topman binnen een groot familiebedrijf eruit? Voor welke uitdagingen staat hij?  Wat verstaat hij onder goed leiderschap? En, welk boek ligt er op zijn nachtkastje…? Berkhof was open, confronterend en gepassioneerd. En dat werd op prijs gesteld, bleek ook uit de reacties bij de aansluitende borrel.

Ben Mul, Hydro Extrusion Drunen: ῾Het was ontzettend leuk en leerzaam om te kunnen luisteren naar het gesprek van Eric Berkhof, de man achter Van Mossel, met Jeroen Baardemans. Er werden goede vragen gesteld waardoor we Eric zowel zakelijk als privé een stukje beter leerden kennen.᾿

Over Meet The President

Meet The President geeft een unieke inkijk in de levens van topondernemers uit de regio Brabant en Zeeland. Topmannen en -vrouwen gaan in een collegetour-achtige exclusieve setting in gesprek met Jeroen Baardemans (interviewer, Managing Director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda) over het ondernemerschap anno nu.

Wil jij ook inspiratie opdoen en leren van de ervaringen van een topondernemer?
Onze leden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Deze bijeenkomsten zijn exclusief en in besloten setting. Het aantal plaatsen is vaak beperkt. Ben je (nog) geen lid? Stuur dan een mail naar Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meer informatie over het lidmaatschip vind je hier.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement