Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik: kennissessie motiverend leiderschap

Tijdens de online kennissessie vitaliteit over motiverend leiderschap liet Human Capital Care (HCC) de deelnemers kennismaken met het werk als waarde model. Als een medewerker intrinsiek gemotiveerd is, doet hij iets omdat hij het graag wil, niet omdat hij van buiten af wordt gemotiveerd dit te doen. En dat leidt ertoe dat hij duurzaam inzetbaar is. Tja, dat weten we allemaal wel, maar hoe krijg je dat nou voor elkaar als leidinggevende? 

Door hun jarenlange ervaring en toepasbare kennis konden Linda de Bruijn en Luc Renierkens van HCC ons hier alles over vertellen.

“Dank voor de theoretische uiteenzetting, nodigt mij zeker uit om te verdiepen, te snappen, én toe te passen” - deelnemer

De intrinsieke motivatie is hoog als medewerkers weten wat hun belangrijkste werkwaarde is, het werk mogelijkheden biedt om daar iets mee te doen en de medewerker in staat is om die mogelijkheden te verzilveren. Hierin spelen leiders een grote rol.

“Ik ga zeker een aantal tips meenemen in de praktijk” - deelnemer

Nieuwsgierig geworden naar die werkwaarden en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan? Blader dan eens door de slides van de presentatie.

Op donderdag 3 november vindt de volgende online kennissessie plaats die geheel in het teken staat van vitaliteit: stress en energiebronnen. Schrijf je snel in >!

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Vivian Schoormans, coördinator Academy, via schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement