Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik bijeenkomst topvrouwen Ariva: ‘Samen zijn we de beste versie van onszelf’

‘Samen zijn we de beste versie van onszelf.’ Zo quoten de zusjes de Kimpe zichzelf. Dat is ook de reden dat ze samen algemeen directeur van Ariza zijn. Op donderdag 14 juli brachten we met onze community Topvrouwen een bezoek aan de zusjes en hun bedrijf.  Met veel enthousiasme kregen we een inkijk in hun familiebedrijf, dat ze samen met hun ouders runnen.

Ariva is een wereldspeler in vruchtenconcentraten, maar ze staan ook bewust met hun voeten stevig in de Helmondse klei. Zo zetten ze zich maar al te graag in voor de omgeving en zijn ze volop bezig met duurzaamheidskansen op het bedrijventerrein. Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat niet groei centraal stelt, maar hun missie en visie. Ook deelden Fransje en Ellen hun ervaringen in het managen van een bedrijf en gezin, en de uitdagingen die hierbij komen kijken. De energie spatte van het powerkoppel af. Tot slot kregen we nog een rondleiding en mochten we een blik werpen in hun laboratorium waar ze werken aan nieuwe producten.

Ben jij een vrouwelijke directeur of bestuurder van een organisatie met meer dan 50 FTE? Dan nodigen wij je van harte uit om een keer aan te sluiten bij onze community en zo de sfeer te proeven. Klik hier voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement