Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik: bezoek Familiebedrijvennetwerk Zeeland aan Dek Opleidingen

In 2022 richtten we binnen onze vereniging een community op van Zeeuwse familiebedrijven. Hier spelen vaak specifieke informatiebehoeften, waar de familiebedrijven die lid zijn van VNO-NCW Zeeland hun voordeel mee doen. Dit netwerk komt twee keer per jaar bijeen en onlangs waren we te gast bij ons lid Dek Opleidingen.

Dek Opleidingen zit landelijk in de top 5 van aanbieders van opleidingen op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek. Jos Dek, die het bedrijf overnam van zijn vader en diens broers, vertelde de aanwezigen alles over hun klantgerichte aanpak. Daarnaast gaf hij een inkijkje in de overname van destijds en vertelde hij hoe het lukt om met zeven familieleden in het familiebedrijf te werken.

Daarna namen we deel aan een slipcursus. De leden konden met hun eigen auto ervaren wat snelheid en neerslag doet met de remweg en wegligging van je auto. Leerzaam én leuk om te doen! De barbecue nadien was een gezellige afsluiting van een inspirerende dag.

De volgende bijeenkomst van het Familiebedrijven netwerk Zeeland vindt plaats op dinsdag 24 oktober a.s. We zijn dan te gast bij Multraship.

Meer informatie of vragen?

Wil je meer weten over het Zeeuws familiebedrijvennetwerk, neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl of 06 – 25 05 15 04.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement