Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Sociaal ondernemen: Restaurant Onze Kerk

Gisteren brachten de ambassadeurs van het netwerk Participeren Loont West-Brabant een bezoek aan Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. Een bijzondere locatie voor een restaurant, dat ook nog een maatschappelijke bijdrage levert aan de maatschappij. De sociaal ondernemers kwamen bij elkaar om ervaringen en ideeën uit te wisselen rond maatschappelijk en sociaal ondernemen.

Missie sociaal ondernemen

Het is de missie van sociaal ondernemer Dieuwke Simonis-Stellinga om met haar Restaurant Onze Kerk naast goed en lokaal eten toegankelijk te maken, iets te kunnen betekenen voor mensen die aan de zijlijn staan. Ze vertelde ons hoe zij deze missie in de praktijk brengt. We mochten natuurlijk ook proeven van de culinaire kunsten van de keuken. Het was een inspirerende en vooral ook leuke middag.

Netwerk sociaal ondernemen

Het netwerk Participeren Loont West-Brabant van VNO-NCW Brabant Zeeland bestaat inmiddels uit meer dan 110 betrokken ondernemers die hun bedrijven openstellen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn de ambassadeurs van sociaal ondernemen. Ze maken zich hard voor een inclusieve arbeidsmarkt en dragen dat ook uit door kennis en ervaringen te delen met andere ondernemers.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het netwerk Participeren Loont of wil je ook sociaal ondernemen, maar weet je niet goed hoe en waar te beginnen? Neem dan contact op met projectleider Annemiek Heinen via T.  06-14 64 01 28 of E. annemiek@participerenloont.nl.

Meer informatie over het thema arbeidsmarkt en onderwijs

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement