Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Senior Management 1

Ondernemers en leden van VNO-NCW Brabant Zeeland die aan het einde zijn van hun actieve loopbaan, wensen vaak het onderlinge contact met de vereniging op enigerlei wijze te behouden. Zij kunnen dan toetreden tot een van de Senior Management–afdelingen. In Tilburg hebben we Senior Management 1 (SM 1) met leden uit Brabant en Zeeland:

Dit is de uitgelezen ontmoetingsplek waar we door middel van jaarlijks 6 à 7 lezingen over relevante en actuele onderwerpen de oriëntatie  en kennis op niveau houden. Bij bedrijfsbezoeken (zoals in 2023 aan de Kerncentrale Borssele) verheugen zich altijd in een grote belangstelling.

De onderwerpen die daar aan de orde komen zijn zeer gevarieerd en zijn o.a. van maatschappelijke, economische, politieke, wetenschappelijke of technologische aard en worden altijd ingeleid door topsprekers op hun terrein. Vanwege het zeer uitgebreide netwerk van onze leden hebben we toegang tot de beste en meest spraakmakende sprekers. De inleiding en de gedachtewisseling daarna bieden alle ruimte om eigen ervaringen te delen en uit te wisselen met sprekers en elkaar. Tijdens de borrel en de gezamenlijke maaltijd is er altijd voldoende gelegenheid om te netwerken en de ervaring leert dat daar veel gebruik van wordt gemaakt .

Minstens één maal per jaar wordt ‘n relevant onderwerp gekozen waarbij ook onze partners aanschuiven en zij doen dat altijd met veel plezier.

Wat een kennis en netwerk

Wat een kennis en netwerk

Irene Backx, secretaresse VNO-NCW Brabant Zeeland, mocht aansluiten bij een maandelijkse bijeenkomst: 'In het mooie gebouw van de Philharmonie aan de Goirlese Weg in Tilburg ontmoette ik oud-bestuursleden, oud-leden en gepensioneerde dga’s en CEO’s. Dat was erg leuk om mee te maken; wat een kennis en netwerk bij elkaar!

Na een lekker kopje koffie gaf emeritus-professor Ton Bacxk een gloedvol betoog over de mogelijkheden van fotonica. Hij nam ruim de tijd om vragen te beantwoorden en toelichting te geven. Tijdens de aansluitende lunch werd nog druk verder gediscussieerd over dit en andere actuele onderwerpen.'

Foto’s bijeenkomst 17 november 2022 met Ton Backx, President Institute for Photonic Integration bij TUe

 

Ledenwerving

Senior Management 1 is een voortzetting van de ‘studieclubs’ van VNO-NCW Brabant Zeeland. Die studieclubs zijn dan ook een welkome vijver waaruit wij onze leden werven. Voor de aanwas beperken we ons overigens niet alleen tot de studieclubs. Kandidaat-leden passeren altijd even de Programma Commissie om te zien of er geen conflicterende belangen zijn met bestaande leden.

Organisatie

Doelstelling voor het aantal leden is ong. 60 waardoor bij een attendance van 50% er ca 30 aanwezigen zijn. Dat is een mooi auditorium voor onze topsprekers.

De Programma Commissie van 5 à 6 leden zorgt ieder jaar weer voor een inspirerend en uitdagend programma.

VNO-NCW Brabant Zeeland verzorgt op zeer professionele wijze het secretariaat van ons gezelschap

Meer informatie?

Neem dan contact op met Irene Backx, secretaresse, via backx@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement