Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ruggengraat van het Brabantse en Zeeuwse bedrijfsleven

Ellen Kroese, directeur VNO-NCW Brabant Zeeland

Ze zijn de ruggengraat van het Brabantse en Zeeuwse bedrijfsleven: ónze leden! Enorm belangrijk voor onze vereniging. We hebben ze nodig. Om de lobby en belangenbehartiging voor ondernemers in de onze regio vorm te geven en om vernieuwing en innovatie mogelijk te maken. En dat is heel hard nodig.

Want steeds meer ondernemers komen verder in de knel door een opteltelsom van dossiers die écht vastlopen. Netcongestie, breinbrekers als stikstof en PFAS, problemen met uitgifte van bedrijventerreinen, infraprojecten die stilliggen, de stagnerende woningbouw, en zo kan ik nog wel even doorgaan (dat lees je dan weer in mijn andere blog ;-).

Kracht

Maar even terug naar die ruggengraat. Onze vereniging draait dus op al deze krachten die inhoudelijk meedoen in besturen, commissies, werkgroepen of op een andere manier een bedrage leveren. Ze praten mee over de toekomst en bepalen de standpunten van onze vereniging. En niet te vergeten: ook financieel zijn ze belangrijk. Want zonder leden, geen contributie en zonder contributie geen belangenbehartiging en kennisdeling.

Trots

Stuk voor stuk dragen ál onze leden op hun eigen wijze bij aan het optimaliseren van het Brabantse en Zeeuwse ondernemersklimaat. Daar zijn wij ze dankbaar voor en trots op. Ik vind dat dat ook wel eens hardop gezegd mag worden. Vind jij dat ook, geef ze dan hier een duimpje 👍. En draag zelf ook een steentje bij. Hoe? Ga eens in gesprek met een van onze collega’s in jouw regio. Het is een begin…

Ellen Kroese,
directeur VNO-NCW Brabant Zeeland
e-mail: kroese@vnoncwbrabantzeeland.nl 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement