Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Over VNO-NCW Co-Creatie

Bij VNO-NCW Co-creatie werken we samen aan een duurzame toekomst voor bedrijventerreinen, in partnerschap met ondernemers en overheden. Onze overtuiging is dat samenwerking de sleutel is tot het vinden van oplossingen die voor ons allemaal werken.

Samen met VNO-NCW Brabant Zeeland beschikken we over ruime kennis van het Brabantse en Zeeuwse bedrijfsleven en staan in nauw contact met Brabantse en Zeeuwse ondernemers. Wij jagen aan én organiseren de samenwerking die nodig is om een duurzame economie op bedrijventerreinen te realiseren.

“Geen economie zonder duurzaamheid, geen duurzaamheid zonder economie.” - VNO-NCW Co-creatie

Waarom VNO-NCW Co-creatie?

Bruggenbouwers tussen overheid en bedrijfsleven

Wij fungeren als de verbindende schakel tussen overheid en bedrijven. Met onze diepgaande kennis van beide werelden leggen we snel de juiste connecties, bouwen we steun op en overwinnen we obstakels.

Inhoudelijke expertise

Wij zijn al aan de slag op diverse bedrijventerreinen. We kennen de thema’s, de juiste partners én hanteren een werkwijze die resultaat oplevert! We weten bovendien de weg naar financiering en subsidies om realisatie te versnellen.

Uithoudingsvermogen

Wij creëren samenwerkingsverbanden waarin iedereen zich verantwoordelijk voelt en bijdraagt, wat resulteert in blijvende energie en momentum. Wij doen wat nodig is om doelen te bereiken. Dat vraagt uithoudingsvermogen. Dat hebben wij. We blijven gaan.

Inhoud & samenwerking

We verbinden inhoud en samenwerking. Zonder inhoud is er geen effectieve samenwerking, en zonder samenwerking blijft inhoud onderbelicht. Terwijl sommigen vastlopen in plannen die niet tot actie leiden, en anderen zich alleen richten op samenwerking zonder concrete inhoud, bieden wij daadkracht door een evenwichtige integratie van beide.

Wat maakt jullie anders dan ‘reguliere’ adviesbureaus?

VNO-NCW Co-creatie onderscheidt zich als een unieke speler op de markt. We opereren zonder winstoogmerk, waardoor we een uithoudingsvermogen hebben dat verder reikt dan dat van commerciële adviesbureaus. Dit stelt ons in staat om door te blijven gaan, zelfs wanneer de opgaven complex zijn en doorzettingsvermogen vereisen. Onze nauwe band met VNO-NCW maakt dit mogelijk.

Door ons netwerk en de samenwerking met VNO-NCW Brabant Zeeland komen wij anders binnen en zitten we anders aan tafel. We werken missie gedreven, niet project gedreven.

<CTA button naar pagina ‘werkwijze’> Onze werkwijze

Wat is belang van VNO-NCW Brabant Zeeland?

VNO-NCW Brabant Zeeland heeft veel leden op bedrijventerreinen. Deze bedrijven worden geconfronteerd met grote uitdagingen, zoals netcongestie, die ze alleen niet kunnen oplossen vanwege de complexiteit en omvang ervan. Samenwerking is de enige weg vooruit.

Er zijn diverse belangen, agenda’s en prioriteiten in het spel, zowel van individuele bedrijven als van gemeenten. Bedrijven hebben geen tijd, geduld of expertise om alleen te handelen. Er is een verschuiving nodig naar meer collectieve inspanningen.

Een deel van de activiteiten is onlosmakelijk onderdeel van de dienstverlening van vereniging VNO-NCW Brabant Zeeland aan haar leden. Wanneer deze dienstverlening niet toereikend is, komt VNO-NCW Co-creatie in beeld. Dit gebeurt wanneer maatwerk nodig is, op specifieke terreinen of in gebieden.

Hoe weet ik onder vlag jullie opereren?

Co-Creatie is altijd actief op het niveau van specifieke gebieden en bedrijventerreinen. De activiteiten van VNO-NCW Brabant-Zeeland spelen zich voornamelijk af op regionaal en provinciaal niveau, vaak in de sfeer van belangenbehartiging. Zij vertegenwoordigen het bredere bedrijfsleven.”

 <CTA> Wat wil jij realiseren? <link naar contact>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement