Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

“Ondernemers versterken, ondernemerskracht bundelen, juist tijdens de Coronacrisis” – Eric van Schagen

Beste ondernemers,

De aangekondigde reeks nieuwe maatregelen om ondernemers te beschermen tegen de gevolgen van de Coronacrisis, getuigen van begrip voor de nood bij bedrijven en werknemers. Financieel gaat het kabinet met deze maatregelen diep. Het kabinet is doordrongen van de ernst van de problemen bij alle ondernemers, groot en klein. We zien de wil om regelingen snel toegankelijk te maken en hopen dat bedrijven met deze maatregelen door kunnen gaan en banen behouden blijven.

Elkaar concreet verder helpen

Ook als VNO-NCW Brabant Zeeland werken wij hard op alle niveaus om bij beleidsmakers de noodzaak van snelle en toegankelijke maatregelen te benadrukken. Bovendien willen we ondernemers écht concreet helpen. Daarom heeft ons bureau een speciale pagina ingericht waar je terecht kan met vragen over maatregelen, maar ook met oplossingen om elkaar door de crisis heen te helpen. VNO-NCW Brabant Zeeland en LWV werken samen om leden met uitdagingen en oplossingen aan elkaar te koppelen om met elkaar deze crisis het hoofd te bieden. Het is ons al gelukt om enkele bedrijven aan elkaar te koppelen, waardoor ze kunnen blijven draaien. Samen zorgen we dat de economie nog enigszins draaiende blijft.

Informatie en oplossingen voor ondernemers

Hier vind je een overzicht van de maatregelen van het kabinet. Wij volgen hierin de inhoudelijk lijn van VNO-NCW. Zoals Hans de Boer al aangaf, zijn eendracht en daadkracht cruciaal in deze crisistijd. We staan zij aan zij om dit corona-spook te verslaan. Heb je vragen, dan staan de mensen van ons bureau voor je klaar.

Voor nu wensen we jullie veel kracht toe om deze crisis goed te doorstaan.

Eric van Schagen
Voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland

Ellen Kroese
Directeur VNO-NCW Brabant Zeeland

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement