Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Officieel startschot Participeren Loont Zeeland

Op donderdag 14 maart werd tijdens een ontbijt bij Yara Sluiskil het officiële startschot gegeven van het project Participeren Loont in Zeeland. Deze datum was niet toevallig gekozen: het was namelijk ook de Dag van de 1000 voorbeelden, een initiatief van VNO-NCW om werkgevers die actief werk maken van een inclusieve samenleving in het zonnetje te zetten!

Het netwerk Participeren Loont heeft als doel sociaal ondernemerschap op de kaart te zetten en ondernemers te stimuleren actief werk te maken van een inclusieve arbeidsmarkt. Daarvoor bouwen we een netwerk op met de ‘koplopers’ op het gebied van sociaal ondernemen. De bijeenkomst stond in het teken van het uitwisselen van ervaringen en het opdoen van inspiratie. Ook werden de eerste ambassadeurs van het netwerk Participeren Loont officieel benoemd. Zij kregen een certificaat uitgereikt. Op dit moment zijn er acht Zeeuwse bedrijven ambassadeur: Yara Sluiskil, Den Doelder Recruitment, IZV, Zeeland Refinery, Rabobank Noord-Beveland, Walcheren, Randstad, SAV en Cargill. We breiden dit netwerk natuurlijk graag uit!

(foto: Evelien Visser, HR Manager Yara Sluiskil – derde van links – kijgt als eerste ambassadeur het certificaat uitgereikt)

Lees hier het artikel in PZC: Zeeuwse bedrijven maken werk van banendeal

Ambassadeur worden

Geef jij als bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om te participeren? En wil je dit ook uitdragen naar andere ondernemers? Meld je dan aan als ambassadeur! Misschien ken je bedrijven die hier actief mee aan aan de slag zijn? Dan horen wij dat ook graag.

Meer informatie over het project Participeren Loont

Meer over het thema Arbeidsmarkt en onderwijs

Bel of mail naar Annemiek Heinen, projectleider Participeren Loont, E. heinen@vnoncwbrabantzeeland.nl of T. 06 – 14 64 01 28.

Participeren Loont Zeeland is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland en de Zeeuwse werkkamer

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement