Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Natasja Leijser nieuwe voorzitter VNO-NCW Midden-Brabant

Het bestuur van VNO-NCW Midden-Brabant heeft Natasja Leijser, directeur Eco Steam and Heating Solutions, benoemd tot voorzitter. Per 1 november a.s. neemt zij officieel de voorzittershamer over van Jeroen Bergen. Bergen, managing partner Primatch HR Groep, trad op 1 maart 2012 toe tot het bestuur, waarvan de afgelopen drie jaar in de rol van voorzitter. 

Leijser maakte in 2007 als bedrijfsopvolger de overstap naar het technisch familiebedrijf Eco Steam and Heating Solutions in Tilburg. ‘Deze stap was weliswaar groot en nooit voorzien, maar het beste dat ik heb kunnen doen’, aldus Leijser. “Het gaf mij de mogelijkheid om na 15 jaar studeren en werken in de Randstad weer in deze mooie regio te kunnen settelen.’ Leijser, nu nog werkzaam als operationeel manager binnen het bedrijf, treedt per 1 januari 2021 officieel aan als directeur.

Spreekbuis

Sinds 2017 maakt Leijser deel uit van het bestuur van VNO-NCW Midden Brabant. ‘Ik zie het als een voorrecht dat ik nu in de rol van voorzitter als spreekbuis voor ondernemers in de regio mag optreden. De belangenbehartiging van onze leden is een belangrijke taak. Dat wordt in deze coronacrisis nog duidelijker zichtbaar. Denk aan de (financiële) steunmaatregelen voor ondernemers die er dankzij onze lobby zijn gekomen. Alleen met de input van onze leden kunnen wij met onze lobby de juiste weg koersen. En dat geldt niet alleen voor de huidige crisis, maar zeker ook voor dagelijkse onderwerpen als het openhouden van de N65, de ‘verdozing’, woon- en arbeidsomstandigheden van arbeidsmigranten en onderwijs dat passend is bij de praktijk. Met onze “denktanks” betrekken we hier actief onze leden bij.’

Belang van onze leden voorop

In deze uitdagende periode wil Leijser als voorzitter vooral luisteren naar, meedenken met en opkomen voor de belangen van alle leden. Geen “cherry picking” maar de volle breedte van thematieken. Want, zegt Natasja, ‘De onderneming draait pas echt goed als alle puzzelstukken op hun plek vallen’.

Jeroen Bergen kijkt terug op een mooie periode. ‘Samen met het bestuur heb ik me actief in kunnen zetten voor initiatieven die het ondernemersklimaat in Midden-Brabant bevorderen. Na ruim drie jaar met de voorzittershamer in de hand, is het nu tijd voor een frisse wind. Ik ben blij dat ik het stokje over kan dragen aan Natasja en wens haar ontzettend veel succes.’

Klik hier voor het interview met Natasja Leijser en Jeroen Bergen in het Brabants Dagblad >>

Voor vragen of meer informatie: Marloes Rijken, regiomanager VNO-NCW Midden-Brabant, rijken@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement