Ben je aangesloten bij VNO-NCW Brabant Zeeland? Laat het zien, juist nu!

Op veler verzoek lieten wij voor onze leden een speciaal ‘Lid van VNO-NCW Brabant Zeeland’-logo en sticker ontwikkelen. Met dit logo kun je anderen laten zien dat je lid bent van hét ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland, en dat ook jij je hard maakt voor een sterk ondernemingsklimaat in onze regio. Juist nu, tijdens de coronacrisis.

Je kunt het logo op je website plaatsen mét een link naar www.vnoncwbrabantzeeland.nl. Daarmee help je ons met het vergroten van ons bereik en versterken van ons netwerk. Plak de sticker zichtbaar op het raam bij de ingang van je onderneming. Heb je nog geen sticker? Stuur dan een mailtje naar e. communicatie@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

Download logo (high-res)                  Download logo (low-res)

 

Het gebruik van het logo is uitsluitend voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland. Meld misbruik van het logo bij e. communicatie@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Elkaar helpen tijdens de coronacrisis
Wij werken hard op alle niveaus om bij beleidsmakers de noodzaak van snelle en toegankelijke maatregelen te benadrukken. Bovendien willen we ondernemers écht concreet helpen. Daarom hebben we een speciale pagina ingericht waar je terecht kan met vragen over maatregelen, maar ook met oplossingen om elkaar door de crisis heen te helpen. VNO-NCW Brabant Zeeland en LWV (Limburgse Werkgevers Vereniging) werken samen om leden met uitdagingen en oplossingen aan elkaar te koppelen om met elkaar deze crisis het hoofd te bieden. Het is ons al gelukt om enkele bedrijven aan elkaar te koppelen, waardoor ze kunnen blijven draaien. Samen zorgen we dat de economie nog enigszins draaiende blijft.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement