Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Verdiepende workshop Culturele Diversiteit

21 september 2023 | 09.30 - 16.00 | Relevance Learning | Zaltbommel

Relevance Learning biedt je de mogelijkheid om een volledige dag een verdiepende workshop over culturele diversiteit te volgen. Deze workshop geeft je een dieper begrip van culturele verschillen op de werkvloer en effectieve manieren om in interculturele teams samen te werken. Iedere cultuur heeft andere communicatieregels, wat communicatie op een dieper niveau soms uitdagend maakt. Het doel is om deze dag competenties en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle cultureel diverse werkplek.

Datum: donderdag 21 september
Tijd: 9.30-16.00 uur incl. lunch en afsluitende borrel
Locatie: Schouten & Nelissen, Van Heemstraweg-West 5 in Zaltbommel

Wat neem je mee naar huis?

De workshop biedt een mix van oefeningen, beleving, verhalen vertellen, filmpjes en theorie om het cultureel bewustzijn te vergroten.

  • Je leert hoe je effectief kunt samenwerken in multiculturele teams.
  • Je krijgt praktische handvatten om door het culturele landschap te navigeren.
  • Je leert om verbinding te maken met mensen op een dieper cultureel niveau.
  • Je begrijpt de dynamiek van cultuur en (emotionele) reacties op verschillen in gedrag.

Belang culturele diversiteit

Een belangrijk inzicht dat wordt gedeeld tijdens de sessie is dat ‘er geen goed of fout is in cultuur, maar dat verschillende culturen verschillende behoeften hebben’. Dit citaat benadrukt het belang van het begrijpen en waarderen van diversiteit zonder te oordelen. Het doel is om een inclusieve werkomgeving te creëren waarin verschillende culturen kunnen gedijen en bijdragen aan de successen van het team of de organisatie.

Kortom, deze workshop biedt je de mogelijkheid om je cultureel bewustzijn te vergroten, communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en effectief te kunnen samenwerken in een cultureel diverse omgeving.

Jouw trainer deze dag

Jim Morris is senior consultant voor Relevance Learning, gespecialiseerd in diversiteit, inclusie en interculturele communicatie. Hij adviseert en traint al 15 jaar en heeft 20 jaar ervaring in het werken in en leiden van interculturele teams. Hij heeft verschillende boeken geschreven over cultureel bewustzijn, waaronder The Eight Great Beacons of Cultural Awareness. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, van Europa tot Azië en van Australië tot de Verenigde Staten.

Bijdrage

De kosten voor deelname aan deze verdiepende workshop bedragen 175 euro excl. btw per persoon.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl of (06) – 59 97 81 24.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement