Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ontbijtje-aan-huis-sessie met Raymond Kouwenberg

17 juni 2020 | 09.00 - 10.30 | Online sessie

De ontbijtsessies van VNO-NCW West-Brabant zijn al jaren een begrip in de regio. En nu we elkaar fysiek even niet kunnen ontmoeten, tikken we ons eitje tegenwoordig virtueel met elkaar. Hoe ontspannen en lekker zou het zijn, als je voor deze ontbijtsessie je ontbijtje niet zelf hoeft te maken, maar kunt toevertrouwen aan een vakman? … Dat dachten wij ook!

Daarom laten we speciaal voor deze online ontbijtsessie jouw ontbijtje maken én thuis bezorgen door een van onze leden: De Kort Catering uit Rijen. Dankzij ondernemer Marcel de Kort hoef jij alleen nog maar te genieten en te sparren, ideeën uit te wisselen en kennis te delen met collega-ondernemers uit de regio Breda. Verder niets. Vanuit je eigen huis. Gewoon. Omdat het kan. Van ons. Voor jou.

Datum: woensdag 20 mei 2020
Tijdstip: 09.00 – 10.30 uur
Online sessie, inclusief ontbijt

In gesprek met interim-voorzitter Raymond Kouwenberg en ondernemers uit de regio

Raymond Kouwenberg: eigenaar van Schoonmaakbedrijf Klien, raadslid voor de VVD, bestuurslid van bedrijventerrein De Mark en sinds begin dit jaar interim-voorzitter van VNO-NCW Breda. Hoe heeft deze ondernemer in hart en nieren, politicus en vertegenwoordiger van het bedrijfsleven de afgelopen drie maanden ervaren? Welke lessen uit de kredietcrisis van 2009 nam hij mee? Wat gebeurde er in politiek Breda? Hoe bleef hij in gesprek met de ondernemer? Tijdens deze online ontbijtsessie vertelt hij er graag over. Daarnaast maken we ook ruim tijd om onderling ervaringen te delen en van elkaar te leren.

 

Marcel Deryckere, regiomanager VNO-NCW West-Brabant, begeleidt deze online sessie.

Aanmelden

Meld je snel aan voor deze online sessie, want er zijn maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk! Stuur een mail naar Vivian Schoormans via e. schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement