Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Klimaatakkoord en van het gas af

18 mei 2021 | 15:30 - 17:00 | online

Wat betekenen het klimaatakkoord én de afspraken rondom ‘van het gas af’ voor jouw bedrijf?

In juni 2019 is het Klimaatakkoord gesloten. VNO-NCW was één van de partijen die aan tafel heeft meegesproken over de doelstellingen van het Nederlandse beleid. Frits de Groot, is namens VNO-NCW verantwoordelijk voor de lobby op klimaatbeleid en zal toelichten wat het klimaatakkoord concreet voor jou gaat betekenen. Specifiek gaat hij in op de wens van de overheid om het gebruik van gas af te schalen.

Natuurlijk zorgen we in het programma ook voor concrete voorbeelden en tips om je bedrijf te verduurzamen. Michiel Heerkens, CEO van Lavans uit Helmond, vertelt over hoe hij met zijn bedrijf de duurzaamheiddoelstellingen heeft omgezet in concrete maatregelen.

Daarnaast presenteren Ronald Vliegen en Sjoerd Parren, Business Development Managers bij energiebedrijf ENGIE, praktische oplossingen die kunnen ondersteunen bij het behalen van de klimaatdoelen.

Het is een interactief programma waar er, naast informatie en kennisdeling, veel ruimte is voor vragen en discussie.

Aanmelden
Ben je lid van VNO-NCW Brabant Zeeland, download dan eenvoudig onze app voor Apple of Android in de App store en meld je direct aan.

De app is exclusief beschikbaar voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland. Ben jij (nog) geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Neem dan voor meer informatie contact op met Rena Swalen via swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl of klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement