Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Inspiratiesessie Diversiteit & Inclusie: ‘inclusie is een keuze’ | Relevance

13 juni 2023 | 09:00 - 10:30 | Online

In deze online inspiratiesessie deelt Jim Morris, Senior facilitator en consultant bij Relevance by Schouten en Nelissen, zijn kijk op Diversiteit & Inclusie. Hij bespreekt het verschil en het belang van de twee en gaat in op cultureel bewustzijn. Want terwijl in elke organisatie wel enige diversiteit heerst, blijkt lang niet elke organisatie inclusief. “Diversiteit is een feit, inclusie is een keuze,” zegt Jim.

Dit webinar is een moment om te normaliseren en niet te marginaliseren. Een moment om:

  • te kijken naar onderwerpen zoals onbewuste vooringenomenheid, gelijkwaardigheid en de voordelen van een inclusieve organisatie;
  • de waarden van inclusie, gemeenschap en leren blijven bevorderen binnen je organisatie;
  • je bedrijf die richting op te sturen, waarbij iedere persoon ertoe doet;
  • ontwikkelruimte aan je medewerkers te blijven geven, ongeacht wie ze zijn, van wie ze houden, hoe ze eruit zien of waar ze vandaan komen.

Deze inspiratiesessie is de introductie op Diversiteit & Inclusie en wat het kan betekenen voor jouw organisatie. In september volgt er een volledige verdiepingssessie van een gehele dag bij Relevance over Diversiteit & Inclusie. Meer hierover tijdens de inspiratiesessie.

Jim Morris is een senior consultant voor Relevance the Learning Company, gespecialiseerd in diversiteit, inclusie en interculturele communicatie. Hij adviseert en traint al 15 jaar en heeft ook 20 jaar ervaring in het werken in en leiden van interculturele teams. Hij heeft verschillende boeken geschreven over cultureel bewustzijn, waaronder The Eight Great Beacons of Cultural Awareness.

 

Aanmelden

Ben je lid van onze vereniging, meld je dan snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Vivian Schoormans, Academy coördinator, via schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan even contact op met Vivian Schoormans, Academy coördinator, via schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement