Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

HR van de toekomst | HR-Community

17 september 2020 | 15.30 uur | Handpicked Agencies | Breda

Met veel plezier organiseren we op donderdag 17 september van 15.30 – 17.30 uur de volgende fysieke HR bijeenkomst. Die vindt plaats bij
Handpicked Agencies in Breda.

Johan van den Berg is HR-manager bij Handpicked agencies, een groep digital agencies die bedrijven ondersteunen en versterken in hun digitale ambities. Hij neemt ons mee in de wijze waarop Handpicked agencies deze periode heeft ervaren en hoe deze ervaringen impact hebben op de visie hoe we in de toekomst het werk inrichten.

‘In crisistijd leer je de veerkracht en wendbaarheid van je organisatie kennen. In no-time moesten organisaties en individuen zich re-organiseren, met de wetenschap dat de toekomst op alle vlakken onzeker was. De coronatijd was voor veel organisaties en werknemers, dus ook voor ons, de gelegenheid om te reflecteren op wie we zijn en hoe we ons werk organiseren. De functie van het fysieke kantoor, het nut of de nutteloosheid van op kantoor werken en het belang van het gevoel van saamhorigheid.’

Margreet Xavier is hr-adviseur innovatie bij werkgeversvereniging AWVN ‘Werken na Corona; Hoe doen we dat?’. De volgende onderwerpen komen aan bod: thuiswerken, reboarding bij minder werkplekruimte, productiviteitsverhoging bij thuiswerken, aansturing en verantwoordelijkheid. Klik hier voor het artikel van Margreet.

De bijeenkomst is voor genodigden uit onze HR-community. Werk jij als HR-manager bij een van onze leden en heb je interesse voor de community en deze bijeenkomst? Stuur dan een mail naar rijken@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement