Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

HR Community

20 mei 2021 | 10:00 - 11:30 | online

Hoe geef je leiding op afstand als je bedrijf uit diverse functiegroepen bestaat zoals productie (op de werkvloer) en de medewerkers op kantoor (veelal vanuit huis)?

Deze vraag staat centraal in de (digitale) HR bijeenkomst met Marloes Kuijpers, HR manager bij ASML zal vertellen over het bedrijfsproces aan de hand van onderstaande vragen:

  • Hoe houden zij grip op het aansturen van medewerkers?
  • Hoe zorg je voor binding met je medewerkers, met in het bijzonder de expat die alleen naar Nederland is gekomen en ineens helemaal alleen vanaf zijn/haar kamer thuis moet werken?
  • Waar liggen de uitdagingen en hoe pak je die aan?

ASML
Marloes Kuijpers is ruim 10 jaar werkzaam bij ASML en is HR Manager van een van de Business Lines van het bedrijf. Het hoofdkantoor van ASML bevindt zich in Veldhoven, tevens is hier de grootste productielocatie (cleanroom) van ASML gevestigd. Ondanks de coronapandemie werden er bijna 2000 nieuwe medewerkers aangenomen in 2020. Hierdoor kwam eind 2020 het totaal uit op 28.073 FTE wereldwijd met 120 verschillende nationaliteiten. Door de groeiende vraag naar chips zal het bedrijf ook komend jaar blijven groeien om te kunnen voldoen aan deze vraag, waar ASML een van de hoofdspelers in is.

Aanmelden
Ben je lid van VNO-NCW Brabant Zeeland, download dan eenvoudig onze app voor Apple of Android in de App store en meld je direct aan.

De app is exclusief beschikbaar voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland. Ben jij (nog) geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Neem dan voor meer informatie contact op met Inge Hendriks via hendriks@vnoncwbrabantzeeland.nl of klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement