De impact van de miljoenennota op Zeeland en Brabant

22 september 2020 | 16.00 - 17.30 | Online te volgen live uitzending vanuit de Malietoren in Den Haag

VNO-NCW Brabant Zeeland maakt live vanuit de Malietoren in den Haag een speciale Prinsjesdag-uitzending met niemand minder dan minister Wopke Hoekstra.

Tijdens de uitzending gaan we in op de betekenis van deze Prinsjesdag voor jou als ondernemer. Daarbij kijken we uiteraard naar de economische en financiële gevolgen maar ook naar de sociaal maatschappelijke impact.

De impact van de Miljoenennota op de regio’s Zeeland en Brabant

Presentator Donatello Piras gaat in gesprek met de minister van financiën, Eric van Schagen – voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland – en Eric de Ruijsscher – voorzitter Economic Board Zeeland en per 1 januari 2020 voorzitter VNO-NCW Zeeland.

dinsdag 22 september 2020 
16.00 – 17.30 uur
via een live verbinding met de Malietoren in Den Haag

Luister mee, stel vragen en geef je mening tijdens deze live uitzending. Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. Namens Wopke Hoekstra, Eric van Schagen en Eric de Ruijsscher alvast hartelijk dank voor je deelname!

Inschrijfformulier live Prinsjesdag-uitzending

  • Heb je vragen over de energietransitie? De bereikbaarheid van de regio? Of ligt jouw grootste uitdaging op duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers? Stel je vraag of geef jouw uitdaging door. Uit alle inzendingen selecteren wij de meest genoemde en belangrijkste thema’s. Tijdens de live uitzending krijg je de kans via mentimeter direct te reageren en vragen te stellen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement