Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Andries Hofman (ASML) nieuw bestuurslid VNO-NCW Eindhoven

VNO-NCW Eindhoven heeft een nieuw bestuurslid: Andries Hofman. Andries is de Executive Vice President Manufacturing bij ASML en is daarmee verantwoordelijk voor alle productielocaties van ASML wereldwijd. Hij doet dit sinds november 2018 na een carrière bij onder andere Fokker, Nefit en Adimec en verschillende technische opleidingen bij de TU Delft.

Andries is een rasechter Fries die zich inmiddels helemaal thuis voelt in het Brabantse. Hij vindt het belangrijk om naast zijn professionele carrière bij ASML ook maatschappelijk zijn steentje bij te dragen. Hij heeft meerdere toezichtfuncties bij onder andere ROC de Leijgraaf en OMO.

Met Hofman versterkt de Eindhovense tak van VNO-NCW Brabant Zeeland zich met een zeer ervaren bestuurder en netwerker in de Brainportregio.

Voorzitter Ronald Slaats is blij met de toevoeging van Andries: “Andries is voor ons een echte aanwinst voor het bestuur. Voor ons als VNO-NCW Brabant Zeeland is het belangrijk om zowel het geluid van het grootbedrijf als het MKB richting de overheid te laten doorklinken. Andries is werkzaam bij de grootste werkgever in onze regio en dat geluid mag dus absoluut niet ontbreken in onze belangenbehartiging.”

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement