Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VNO-NCW Eindhoven

Brainport: het gebied in Nederland waar hét gebeurt. Waar ketens van bedrijven elkaar versterken en onderwijs, overheid en het bedrijfsleven samenwerken in triple helix verband. Dát is de kracht van Brainport! VNO-NCW Eindhoven heeft in deze regio een groot, divers en sterk georganiseerd netwerk van bedrijven uit de maakindustrie, techniek, zorg, logistiek, bouw en onderwijs. Juist deze diversiteit maakt verbindingen tussen onze leden waardevol.

Wij maken de verbinding

Ondernemers die zich aansluiten bij VNO-NCW Eindhoven kunnen van elkaar leren, met elkaar sparren en kennis delen op allerlei vlakken. Van duurzame inzetbaarheid tot lean management en van leiderschap tot sociaal ondernemen. Daar waar de behoefte is organiseren wij verbindingen op individueel of community niveau. En heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling dan kun je aansluiten bij een van onze studieclubs.

Jouw belangen voorop

Ondernemers hebben vaak te maken met grote uitdagingen, thema’s die ieder bedrijf in deze tijd raken. Denk aan het aantrekken van talent, de bereikbaarheid van de regio en het vestigingsklimaat in het algemeen. Hiervoor maken we ons sterk bij de politiek. In 2017 inventariseerden we de belangrijkste speerpunten onder onze leden met als resultaat de Ondernemersagenda. Wij komen voor jou als ondernemer op in deze lobby richting de politiek.

Initiatieven VNO-NCW Eindhoven

Team VNO-NCW Eindhoven

Marjolein van den Berkmortel – regiomanager
“Ik ben het luisterend oor, de spin in het web en de verbinder. Weten wat er speelt bij organisaties is voor mij de sleutel tot succes. Hiermee leg ik waardevolle verbindingen en breng ik ondernemers samen. Tegelijkertijd agendeer ik onderwerpen bij de politiek waar ondernemers minder tevreden over zijn.” 

Neem contact op met Marjolein via T. (013) 205 00 03  of E. berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

Geri Wijnen – regiomanager Brainport
“Sinds mijn studietijd woon ik al in Eindhoven. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik me in mag zetten voor het versterken van het ondernemersklimaat in mijn eigen regio.”

Neem contact op met Geri via T. (06) 82098447 of E. wijnen@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

 

 

Puck van Dongen – regiomedewerker
“Samen met Marjolein en Geri ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de regio. Ik  ben de spil in de regio en organiseer alle praktische zaken rondom bijeenkomsten, events, communities, lidmaatschappen en het bestuur.”

Neem contact op met Puck via T. (013) 205 00 03  of E. dongen@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

Ronald Slaats – voorzitter bestuur VNO-NCW Eindhoven
“Samen met de andere bestuursleden zorg ik dat we koersen op de juiste thema’s en betrekken we stakeholders die ons verder kunnen helpen. Tegelijkertijd ben ik ambassadeur als het gaat om het aantrekken van nieuwe leden. Het verhaal vertellen, dat is het enige wat werkt.”

Ronald Slaats is CEO en toekomstbouwer bij bouwbedrijf De Meeuw. Lees hier meer.

Ondernemersagenda Eindhoven

Eindhoven is het hart van de Brainportregio en ons regionale netwerk. Deze regio heeft een toenemende impact op de Nederlandse economie. Een langetermijnvisie van VNO-NCW Eindhoven is daarom van belang. Daarom voerden we in samenwerking met Fontys Hogescholen een onderzoek uit onder onze leden welke thema’s de komende jaren centraal moeten staan. Hierdoor weten we waar voor onze leden de prioriteiten liggen. Benieuwd naar deze prioriteiten? Lees het in de Ondernemersagenda Eindhoven >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement