Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Communities VNO-NCW Eindhoven

HR-community

Personeel is hét thema dat alle leden van VNO-NCW Brabant Zeeland bindt. Deze community is speciaal bedoeld voor HRM-ers of HR-verantwoordelijken bij bedrijven met meer dan 50 medewerkers. De HR-community komt drie keer  per jaar bij elkaar en behandelt concrete vragen en problemen van de deelnemers.

Klankbordgroep Arbeidsmarkt

Vijftien ondernemers uit acht verschillende sectoren komen ieder kwartaal samen om enerzijds input te leveren voor de agenda van het dagelijks bestuur van het Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant (RWB) en anderzijds thema’s zoals de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt, de competenties van de toekomst en sociaal ondernemen beet te pakken. Voor deze bijeenkomsten nodigen we gasten uit die raakvlak hebben met het thema. Denk aan de wethouder Sociaal Domein, directeur UWV of een directeur van een onderwijsinstelling.

Community Topvrouwen

Op 8 maart 2018 op Internationale Vrouwendag riepen wij de de community Topvrouwen in het leven. Deze groep bestaat inmiddels uit zo’n 25 vrouwelijke CEO’s, DGA’s en bestuurders. Zij bezoeken ieder kwartaal een topvrouw van een organisatie uit verschillende sectoren. Zo maakten we eerder kennis met Kolonel Boekholt O’Sullivan van Vliegbasis Eindhoven en Group Communication Director Nancy Aschman van Vion en brachten we een bezoek aan de Tweede Kamer in Den Haag om in gesprek te gaan met Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat.

Bereikbaarheidstafel

De Bereikbaarheidstafel brengt de infrastructurele uitdagingen in de regio in kaart voor onze lobby en bestaat uit ondernemers uit de logistiek (Van den Broek Logistics, Jan de Rijk en Edco), bedrijven met veel verkeersbewegingen (Van Gansenwinkel, Vescom) en bedrijven met een oplossing in de mobiliteit (NXP en Sweco). Een van de resultaten van de Bereikbaarheidstafel is de ontwikkeling van de bereikbaarheidsvisie, samengevat in een tienpuntenplan.  Op de agenda staat onder andere het invoeren van rekeningrijden, de verbreding van de A67 en de ontsluiting van kleine kernen.

Duurzaamheid

Er gebeurt ontzettend veel op het vlak van duurzaamheid. Maar waar moet je je als ondernemer nu mee bezig houden? Daar helpen we jou graag bij. Vanuit onze vereniging werken we daarvoor samen met Stichting OVE (Ondernemersverenigingen Eindhoven). Samen met Stichting OVE en de Gemeente Eindhoven verbinden we initiatieven, onderzoeken we kansen, en haken we ondernemers aan om samen aan de slag te gaan met duurzaamheid. Zo sta je er als ondernemer niet alleen voor.

Communities op thema

Door het bezoeken van onze leden halen we input op voor thema’s die ondernemers bezig houden. Vaak mist een ondernemer een sparringspartner. VNO-NCW Brabant Zeeland faciliteert deze ondernemers met communities op thema. Of het nu over Lean management, internationaal zakendoen of joblearning gaat: wij leggen de verbinding!

Wil je meer informatie of heb je vragen over onze communities, heb je interesse om deel te nemen of een idee voor het opstarten van een community? Neem dan contact op met Marjolein van den Berkmortel, regiomanager VNO-NCW Zuidoost-Brabant, e.berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement